Ardius Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Witam. W którym miejscu ustawię przygasanie ledów w DRL w momencie gdy włączam kierunkowskazy? Miałem tak ustawione na początku, potem gdzieś przestawiłem VCDSem i teraz nie mogę tego znaleźć żeby było jak wcześniej ?
Barti_ Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Poszukaj tutaj, powinno być w pierwszym poście.
Ardius Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, Barti_ napisał: Poszukaj tutaj, powinno być w pierwszym poście. Jest ale tylko wyłączanie całkowicie DRL po włączeniu kierunkowskazów. A ja miałem wcześniej przygaśnięcie DRL po włączeniu kierunkowskazów.
Lukasz_N Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Używanie wyszukiwarki nie boli.....
Ardius Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @Lukasz_N No nie wpadłem na pomysł, żeby wpisać "nieprzygasające ledy". Ciekawe ilu z nas by wpadło? Ale ok, nie biję piany. ? Jutro sprawdzę kodowanie i napiszę co z tego wyszło.
Lukasz_N Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) 18 godzin temu, Ardius napisał: No nie wpadłem na pomysł, żeby wpisać "nieprzygasające ledy". Ciekawe ilu z nas by wpadło? Wpisałem po prostu w Google tytuł Twojego posta i link, który wkleiłem, pojawił się jako jeden z pierwszych. Do obsługi wyszukiwarki naprawdę nie trzeba mieć IQ na poziomie 200.... Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez Lukasz_N
Rekomendowane odpowiedzi