lama Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Panowie bardzo proszę o pomoc mam navi plus z RNS-D duża navi i uchwyt zamontowany z boku deski zdj. ale nie mam adaptera do mojego telefonu. Czy moja navi ba bluetootha czy muszę kupować adapter za 700 w aso czy jest jakiś sposób tańszy żeby podłączyć tel do zestawu głośnomówiącego
GRazny Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 nastaw telefon na wyszukiwanie urządzeń Blutooth... włącz zapłon i sprawdzaj przez 60sekund (chyba) jak Ci nie znajdzie to pech...
Imbrykus Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Sory za odgrzanie kotleta, GRazny czy jak ktoś do ciebie dzwoni wyświetlają ci się oprócz numeru telefonującego np. nazwisko lub imię?
GRazny Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 tylko numer... ale w zegarach bo nie mam rns
Kocky Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 o ile tel będzie współpracował z modułem bluetooth (o tym problemie poszukaj w innych wątkach) to nazwę kontaktu pobiera z książki zapisanej na karcie sim, nie pobiera kontaktów zapisanych w pamięci telefonu. mi w N6280 ładnie to działało
Rekomendowane odpowiedzi