piwkoo Opublikowano 26 Marca 2007 Opublikowano 26 Marca 2007 Witam. Mam krótkie pytanko, gdzie można w Łodzi zrobić chipa albo coś innego aby poprawić dynamikę w Audi 1,9Tdi i ile to mniej więcej kosztuje? Pozdrawiam Łukasz
piwkoo Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Opublikowano 27 Marca 2007 Polecono mi taką firmę: http://www.nagaz.pl/tuning_elektroniczny/ Może ktoś coś słyszał o nich i jest wstanie coś powiedzieć?
Sprinter Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 Nie lepiej podskoczyć do Warszawki i zrobić porządnie autka u Witka (vel Rogalotti) ?
piwkoo Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Opublikowano 27 Marca 2007 Pewnie tak będzie trzeba zrobić Chciałem się jedynie zorientować czy tu w Łodzi też ktoś sie tym zajmuje, zawsze na miejscu to na miejscu. Pozdro
Peter Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 Gdzies slyszalem ze NAGAZ wspolpracuje z VTG, wiec pewnie to nie beda jacys sciemniacze...
ctv Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 jak masz jechac do stolicy to tylko do Mastersa :exclaim: :exclaim: :exclaim:
piwkoo Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Opublikowano 29 Marca 2007 Dzwoniłem już do Rogala i jestem umówiony na przyszły tydzień. Zobaczymy co z tego wyjdzie i podzielę się z tym na grupie. Pozdro
Rogalotti Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 jak masz jechac do stolicy to tylko do Mastersa :exclaim: :exclaim: :exclaim: Jeżeli chcesz już być taki bardzo pomocny to zaproponuj także inne warte polecenia firmy tuningowe :exclaim: . Akurat w Warszawie jest ich dużo i niestety wbrew pozorom poziom tuningu jest na różnym poziomie :frown: :exclaim:
poziek Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 CTV wspiera swoich My na forum wspieramy godnych polecenia Do Warszawy śmiało można jechać do Rogala, Mastersa, Unitronica, Diagtronika Kolejność przypadkowa
talib1990 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 inne nie sa warte polecenia bo to konkurencja ... proste inni też coś potrafią....a może naawet więcej..
krzyniek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 inne nie sa warte polecenia bo to konkurencja ... proste inni też coś potrafią....a może naawet więcej.. racja kolego
ctv Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 inne nie sa warte polecenia bo to konkurencja ... proste inni też coś potrafią....a może naawet więcej.. konkurencja żadna
Gość Murzyn Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 inne nie sa warte polecenia sa konkurencja żadna Kolego oceniasz swoje umiejetnosci tak wysoko czy tak nisko?? Nie rób prosze na tym forum antyreklamy innym firmom :exclaim: My na forum wspieramy godnych polecenia i tak powinno zostac! Wielu z nas juz robilo "gdzies" programy i kazdy ma swoja opinie na ten temat. dobra lub zla. Niektorzy poprawiali 1 wersje programu u kogos innego i tez moga sie wypowiedziec w tym temacie.
piwkoo Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2007 No to stało się ... dziś w Wawie u Rogalotti moja a-czwóreczka dostała nowe serce. Jak widać na załączonym obrazku zamiast 101KM seryjnych miałem 115KM, taki gratisik od fabryki, a dzięki Rogalotti jest 143 kuce :twisted: Teraz to mi się podoba Pozdro
Maciej CIN Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Wow!!! Gratuluje koledze pomysłu i wierze, że była to przemyślana decyzja. Ja mam pytanie dotyczące sfery finansowej, a mianowicie ile taka usługa kosztuje i czy otrzymałeś gwarancję na wykonaną modyfikację
pre_pl Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 no to przyjemnie Jaki rozmiar tarczy masz ?
piwkoo Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Wow!!!Ja mam pytanie dotyczące sfery finansowej, a mianowicie ile taka usługa kosztuje i czy otrzymałeś gwarancję na wykonaną modyfikację Jeśli jesteś zainteresowany podobną modyfikacją to napisz do Rogala o cenę, a jeśli chodzi o gwarancję to jeśli coś będzie się działo to do Wawy jest rzut beretem [ Dodano: 05-04-2007, 21:50 ] no to przyjemnie Jaki rozmiar tarczy masz ? hehe jest OK!
Maciej CIN Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Facet pewnie ma dużo roboty i mogą mu się pomylic ceny za usługi. Rozumię, że tak jak w każdym warsztacie mówią "dla Ciebie tak tanio tylko nie gadaj nikomu" :eek: Hmm swoją drogą jeżeli jest to objęte tajemnicą handlową to nie mam więcej pytań.
Rekomendowane odpowiedzi