Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Wytarty przełącznik świateł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

tylko przełożyłem :) bezproblemu wszystko stykło:)

Cineksik..no niestety nie dało rady ;/

Ale ja i tak jestem zadowolony jakies 150 zł w kieszeni :) A wszystko pinknie działa :)

Wykonanie naprawde bardzo ładne:)

Opublikowano

a ja chciałem zapytać,czy zakładając przełącznik z funkcją auto wszystko będzie grało,bo mój tez jest lekko zjechany,a nie mam tej funkcji u siebie

Opublikowano
  • Autor

hmmm...gdzieś to już chyba było na forum....poszukaj

Ale wg mnie nie powinno być problemu poprostu ta funcja nie bedzie dzialac a postojowe jak i drogowe powinny pykac.

Nie masz funkcji auto to czemu nie kupisz przełącznika własnie bez niej.?

Pozdro ;)

Opublikowano

hmmm...gdzieś to już chyba było na forum....poszukaj

Ale wg mnie nie powinno być problemu poprostu ta funcja nie bedzie dzialac a postojowe jak i drogowe powinny pykac.

Nie masz funkcji auto to czemu nie kupisz przełącznika własnie bez niej.?

Pozdro ;)

a bo mam na oku taki :hi: za niewielkie pieniądze

Opublikowano

Sorki za małą krytykę, ale jak dla mnie to chała.

Przełacznik nie jest "prosto" i jest po prostu inny.

Oczywiście to Twój wybór i jak Tobie pasi, to mi tym bardziej, ale dla 150 PLN to wolałbym taki, jak ma być.

Opublikowano
  • Autor

za nówke musisz wydać gdzies w granicach 250 zł jak nie lepiej. Oczywiscie ori.

Pozdro:)

Opublikowano

Na allegro oglaszaja sie , ze maja w stanie idealnym za 200, 250 zl... O prosze linki :hi: :

Nr. 1http://moto.allegro.pl/item575598674_audi_a4.html cena 200 zl

Nr. 2http://moto.allegro.pl/item590738999_przelacznik_swiatel_audi_a4_8e0.html cena 179 zl ( stan wsumie na 5 bo minimalne slady uzytku)

Nr. 3http://moto.allegro.pl/item591422140_audi_a3_a4_a6_2005r_wlacznik_swiatel_8p2941531g.html ( a to cos dla mnie , wlasnie potrzebuje samo pokretło... bo ramka jest w stanie orginalnym , bez rys , ale za to przełącznik ucierpiał przez lata :thumbdown:

Wydaje mi sie ze lepiej jest dołożyc troche i kupic orgi ze wzgledów estetycznych i dla swietego spokoju , zeby ci przyszly kupca nie powiedzial ze auto bylo bite bo masz inny przelącznik swiatel... :polew:

Opublikowano

za nówke musisz wydać gdzies w granicach 250 zł jak nie lepiej. Oczywiscie ori.

Pozdro:)

jak dla mnie jest OK. Byłem pewien że nie podejdzie, że będzie jakiś błąd... jest OK. :good:

Opublikowano
  • Autor

auto było bite bo mam inny przełącznik no żal ;/ Goncarz sory ale to śmieczne jak dla mnie.

Jak dla mnie ten przełacznik jest jak najbardziej ok. Zaoszczedzilem kase no i zyskałem bardzo dobry zastepczy przełacznik.

Przetestowałem i śmiało polecam.

Opublikowano

rako1987 Satyryczne potraktowane tematu, ale cos w tym jest , bo kupcy patrza na kazdy szczegól, a ja jestem perfekcjonista i wszystko w aucie musze miec orginalne... Ale cenie sobie twoj propozycje zastopienia tego przelacznika, bo wsumie orginal, badz nie , wazne zeby nie byl wytarty bo tego nie zniose ;P

Opublikowano

wyszło w miarę dobrze, szkoda że nie jest ułożony w pozycji "0" tak jak ori ale git

najważniejsza jest satysfakcja właściciela (użytkownika)

Opublikowano

Ale można zapewne dopasować mocowanie .Muszę sprawdzić bo mam takie przetaczniki :mysli: Kepasa zapewne będzie pierwszym królikiem doświadczalnym :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Nabyłem taki przełącznik do mojej audioli i niestety z przykrością stwierdzam że jakość tego przełącznika jest katastrofalnie krótka. Kupiłem przełącznik jakieś 3 miesiące temu i już nie ma na połowie pokrętła farby! Broń Boże nie przecierać tego badziewia jeszcze jakimś środkiem chemicznym typu PLAK (zaraz spęka). W skrócie przełaczniki za 50-60 zł to nic niewarta podróbka jeśli chcesz sobie poprawić wygląd zrysowanego oryginału. Dopiero oryginalna część za 160-200 zł da gwarancję, że wytrzyma Ci przełącznik, dajmy na to 2-3 lata. Kolor podświetlenia natomiast nie odbiega o oryginalnego.

Opublikowano

... za 160-200 ??? Ostatnia cena w ASO to 450zł.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Fakt koszt przełącznika to 350 zł :/

Czytając forum gdzieś natknąłem się na posta ad dorabianej naklejki na przełącznik...

W najbliższych dniach będę się kontkatował z zaprzyjaźnioną drukarnią i zapytam ich ile by kosztowało zrobienie takiego wynalzaku z jakiegoś wytrzymałego materiału...

Moja wizja jest taka... :przebiegly:

Druk czarny na przezroczystej folii (ze znaczkami nie barwionymi - czyli prześwitującymi

Bądź druk na czarnej matowej folii z białymi znaczkami do wycięcia :shocked: - troche pracochłonne :)

w ten sposób po niższych kosztach można przygotować minimalną poprawę estetyki :)

Pozostaje kwestia przygotowania projektu w Corell'u... Az strach się bąć jak mi on wyjdzie :) chyba że macie jakies schematy bądz zdjęcia z którch mogłbym zaadaptować ten pomysł :) [br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 15:47_________________________________________________Mam jeszcze jedno pytanko :)

Ja obecnie mam taki przełącznik:

http://allegro.pl/item682188847_audi_a4_a_4_przelacznik_swiatel_8e0941531a_vat.html

Co się stanie jak podłącze taki :

http://allegro.pl/item676806203_przelacznik_swiatel_audi_a8_03_08_nowy_model.html

TO w ogóle jest wykonalne?[br]Dopisany: 24 Lipiec 2009, 22:58_________________________________________________

jak by ktos miał problem z wymontowaniem przełącznika to przez google znalazlem:

20090617170951.jpg[br]Dopisany: 27 Lipiec 2009, 15:25_________________________________________________

Mam jeszcze szybkie pytanie czy przy wymianie przełącznika muszę odłączyć akumulator?

Opublikowano

Mam jeszcze szybkie pytanie czy przy wymianie przełącznika muszę odłączyć akumulator?

Nie

Opublikowano

Dziekuje :) A czy będzie wymagało ingerowania VAG'iem ?

Opublikowano

Dziekuje :) A czy będzie wymagało ingerowania VAG'iem ?

A to jakis problem sprawdzic po calym zabiegu? :tongue4: Oczywiscie tylko w celu wykasowania ewentualnych bledow

Opublikowano

Problem 1: brak VAG ?(mam sie ze SPanky'm umówić dlatego zastanwiam sie czy umaiwać się po instalacji przełącznika czy przed :),

Problem 2: jestem nowicjuszem :P

Opublikowano

O ile dobrze pamietam to po wymianie zadne bledy sie u mnie nie pojawily :decayed: