macin87 Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Witam Audi kupiłem sam w Niemczech od znajomego z komisu 14.04.2008 :> zdjęcie z tego dnia:) Auto od Niemca, nie z Włoch :gwizdanie: Audi A4 B5 1.9 TDI 90KM AHU I rej 30.06.1997 pełna książka serwisowa, auto mało używane i bardzo zadbane skrzynie automat 4 biegowa DMV ABS, climatronic, elektryczne szyby przednie, elektryczne lusterka, centralny zamek, wspomaganie kierownicy, 4 poduszki powietrzne, radio oryginał, przebieg miała wtedy 167 tys km lusterka i klamki w kolorze felgi stalowe 15' a teraz jak wygląda aktualnie przebieg 230 tys km wymieniony kompletny rozrząd, olej w skrzyni nowe hydropopychacze (INA) nowe świece żarowe Beru nowe klocki, tarcze przód i tył lampy od Audi A4 99-01 radio PIONEER DEH-2120UB dołożone oryginalne głośniki z tyłu + półka z maskownicami felgi aluminiowe ori Audi 16' 205/55/16 5 szt(odnowione) zdjęte znaczki z tyłu zostawiłem oooo sterowanie centralnym zamkiem z pilota + domykanie szyb pomalowane na czerwono tarcze i zaciski cb przełożone pod kierownice ksenon H7 4300K no i polerka rurek II tura fotek plany na dalsze modyfikacje: zawias -35 mm( potrzebuje sprężynki -30/-30 lub 1BE) białe boczne kierunki chromowe ramki wokół szyb lekka przyciemka bocznych szyb pomalowanie dokładek w zderzakach i progach gril po II lifcie (poszukuję) 216 + chip Pozdrawiam :>
linkin Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Ładna seria.Proponował bym tylko przekładke cb do wnęki nad lewym kolanem.Pozatym
macin87 Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Opublikowano 28 Marca 2009 też o tym myślałem:) postaram się kiedyś to przełożyć jak znajdę chwilkę czasu,dzięki za opinie
Focal Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 no, no Marcin... piękna Audiczka, w odpowiednim kolorze i na jednych z najładniej pasujących felgach! Plany co do zmian bardzo mi się podobają
szybki34 Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 kolor i silnik w dodatku automat nie ciekawie wygląda miejsce na CB-Radia ładnie wypolerowałeś i plany idą na zmień też kierunki na białe Po chipie będzie śmigać, automat jak najbardziej na plus, chociaż co niektórzy nie jeździli i nie wiedzą.
macin87 Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Opublikowano 29 Marca 2009 kolor i silnik w dodatku automat nie ciekawie wygląda miejsce na CB-Radia ładnie wypolerowałeś i plany idą na zmień też kierunki na białe Po chipie będzie śmigać, automat jak najbardziej na plus, chociaż co niektórzy nie jeździli i nie wiedzą. :hi: :notworthy: dzięki bardzo, fundusze pozbieram to postaram pozmieniać co nie co
4lo Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Kolor może być Ale nie wiem do automatu w tak starym aucie nie jetem przekonany... Dobrze, że zmieniłeś te przednie lampki Moim zdaniem przydałoby się jeszcze dokładki pomalować pod kolor i dać ściemę szyb :> Plany masz bardzo dobre, powodzenia w ich realizacji
macin87 Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Opublikowano 29 Marca 2009 Papier wodny 600 potem 1200 i na koniec pasta polerska Tempo i efekt taki jak na fotkach, lepiej z tyłu się prezentuje
Gość jaarek_dpl Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 piękny kolor silniczek i skrzynia zwłaszcza przy obecnych korkach oby jak najlepiej służyła
kamilos_zelo Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 kolor i silnik w dodatku automat nie ciekawie wygląda miejsce na CB-Radia ładnie wypolerowałeś i plany idą na zmień też kierunki na białe Po chipie będzie śmigać, automat jak najbardziej na plus, chociaż co niektórzy nie jeździli i nie wiedzą. Ja mam to samo co i ty, tylko że silniczek już po chipie i mam 110:) ślicznie zrobione nic nie kopci nic nie dymi i w automacie daje sobie rade bardzo dobrze:) do 190 leci bez problemów. Jak kolega szybki34 napisał niektórzy nie jeździli i nie wiedzą a wygoda nie z tej ziemi sam byłem przeciwny automatom, dopóki sie nie przejechałem:)
macin87 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 ja jak kupowałem od znajomego niemca to mi mówił, pojeżdzisz automatem i później nie bedziesz chciał zwykłej skrzyni i powiem ze tak jest,zaraziłem sie tym, nastepnym autem bedzie audi A4 B6 diesel automat + tiptronic jak w mieście to tylko automat
Tony Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 ja jak kupowałem od znajomego niemca to mi mówił, pojeżdzisz automatem i później nie bedziesz chciał zwykłej skrzyni i powiem ze tak jest,zaraziłem sie tym, nastepnym autem bedzie audi A4 B6 diesel automat + tiptronic jak w mieście to tylko automat Potwierdzam. A4 to mój drugi samochód z automatyczną skrzynią i kolejny (A6) też będzie w automacie
kamilos_zelo Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 ja jak kupowałem od znajomego niemca to mi mówił, pojeżdzisz automatem i później nie bedziesz chciał zwykłej skrzyni i powiem ze tak jest,zaraziłem sie tym, nastepnym autem bedzie audi A4 B6 diesel automat + tiptronic jak w mieście to tylko automat Potwierdzam. A4 to mój drugi samochód z automatyczną skrzynią i kolejny (A6) też będzie w automacie dokładnie tak najlepszy samochód na miasto, a to ze pali wiecej o 0,5 litra na 100 to nie jest zadna roznica
macin87 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Wuja ma firme transportową i tankuje po niższej cenie i jeszcze na fakturę VAT więc 0,5l to żadna różnica
jacek5321 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 fajna audiczka wrzuć srebne ramki wokół szyb i będzie
macin87 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2009 obwódki będą razem z lekką przyciemką szyb jak fundusze będą wszystko sie zrobi szukam sponsora :gwizdanie:
kamilos_zelo Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 ja bym nie robił chromowanych obwódek ale przyciemke można zrobić i bedzie
macin87 Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 Witam:) felgi zostały odnowione już niedługo nowa seria fotek
tanidran Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Ładna seria.Proponował bym tylko przekładke cb do wnęki nad lewym kolanem.Pozatym nie dawaj w zadnym razie cb w okolice kolan,powod prosty w razie wypadku zamiast kolana bedziesz mial sroby. jesli natomiast cie denerwuje tam gdzie jest zamontuje sobie podlokietnik i wrzuc je pod podlokietnik
Rekomendowane odpowiedzi