Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B9 35 TFSI S-tronic Turbo Blue S-line 2020 + Power Box by V-tech Smerf D4NTEgo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 3.01.2025 o 15:25, BlackM4mba napisał(a):

Jaki to model felgi? Chodzi mi o komplet zimowych 19. 🙂

Screenshot_20250106_191747_Allegro.jpg

Screenshot_20250106_191940_Allegro.jpg

Screenshot_20250106_192005_Allegro.jpg

Edytowane przez D4NTE
  • Dzięki 1
Opublikowano

W Krakowie tylko taki śnieg w zimie 🤣

20250123_154922.jpg

• Lubię to 1
Opublikowano

Haha w Suwałkach nie lepiej :)

• Haha 1
Opublikowano

Chodzi mi po głowie A5... I wystawiłem na próbę smerfa na sprzedaż gdyby ktoś coś to pisać śmiało... ✌️

Opublikowano (edytowane)

Same koła zimowe osobno sprzedajesz ? :decayed:

Edytowane przez BlackM4mba
Opublikowano
Godzinę temu, BlackM4mba napisał(a):

Same koła zimowe osobno sprzedajesz ? :decayed:

wystawiłem auto w pakiecie nawet z bagażnikiem:whistling:

Opublikowano
W dniu 23.01.2025 o 18:11, wojteksuwałki napisał(a):

Haha w Suwałkach nie lepiej :)

Sebastian sorry za off topic. 

nie wieże w końcu ktoś nowy z Suwałk na forum

• Lubię to 1
Opublikowano

Suwałki dokładnie😉. A powiem że A5 ? mi tak średnio podchodzi ale gdzie ty taki kolorek auta znajdziesz 😅.

• Lubię to 1
Opublikowano
7 godzin temu, wojteksuwałki napisał(a):

Suwałki dokładnie😉. A powiem że A5 ? mi tak średnio podchodzi ale gdzie ty taki kolorek auta znajdziesz 😅.

No z kolorami w A5 słabo...

Dziś jeszcze Smerf zaliczył serwis olejowy i wymianę filtrów

20250215_113808.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, D4NTE napisał(a):

No z kolorami w A5 słabo...

Nowe A5 ogólnie jest mega słabe. Z wyglądu jako tako broni się avant ale ten pseudo sedan to jakaś masakra. Do tego brak sensownego silnika i plastik tak ordynarny jak w suzuki swifcie. Audi zdecydowanie się pogubiło. Jak chcesz zmienić to kup na wyprzedaży RS5 B9.5 i trzymaj do śmierci bo nic lepszego raczej już nie będzie w Audi.

Mimo że jestem fanem Audi to jak tak mają wyglądać przyszłość marki to niestety już nowego nie kupię. Zostanie jakiś minimalnie używany RS z obecnej produkcji lub ucieczka np do mercedesa bo one z trójcy jako ostatnie jeszcze jakoś wyglądają i nie wali biedą w środku jak w nowej A5. W moje mam 10 razy lepsze materiały we wnętrzu... ciekawy rozwój...

• Lubię to 1
Opublikowano
54 minuty temu, kamelus_ napisał(a):

Nowe A5 ogólnie jest mega słabe. Z wyglądu jako tako broni się avant ale ten pseudo sedan to jakaś masakra. Do tego brak sensownego silnika i plastik tak ordynarny jak w suzuki swifcie. Audi zdecydowanie się pogubiło. Jak chcesz zmienić to kup na wyprzedaży RS5 B9.5 i trzymaj do śmierci bo nic lepszego raczej już nie będzie w Audi.

Mimo że jestem fanem Audi to jak tak mają wyglądać przyszłość marki to niestety już nowego nie kupię. Zostanie jakiś minimalnie używany RS z obecnej produkcji lub ucieczka np do mercedesa bo one z trójcy jako ostatnie jeszcze jakoś wyglądają i nie wali biedą w środku jak w nowej A5. W moje mam 10 razy lepsze materiały we wnętrzu... ciekawy rozwój...

Trafiłeś w punkt z tą jakością i plastikowym wnętrzem. Nie tak powinna wyglądać marka premium. Tak jak mówisz z zewnątrz mi się podoba ale środek już mniej i nie wiem czy nie będę żałował ewentualnej przesiadki... Dlatego waham się i zastanawiam... 🤝

Opublikowano (edytowane)

Wszystko kwestia gusty,  widziałem na żywo i wygląda fajnie Avant i sportback.  Natomiast środek jest już średni,  niestety tendencja spadkowa jeśli chodzi o jakość materiałów.  Także dobrze powiedziane, następny może być a6 a7 albo zmiana marki mercedes, bmw 3 albo cupra.  

Edytowane przez Tomafx
  • Lubię to 1