D4NTE Opublikowano 6 Stycznia Autor Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) W dniu 3.01.2025 o 15:25, BlackM4mba napisał(a): Jaki to model felgi? Chodzi mi o komplet zimowych 19. 🙂 Edytowane 6 Stycznia przez D4NTE 1
D4NTE Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia W Krakowie tylko taki śnieg w zimie 🤣 1
D4NTE Opublikowano 13 Lutego Autor Opublikowano 13 Lutego Chodzi mi po głowie A5... I wystawiłem na próbę smerfa na sprzedaż gdyby ktoś coś to pisać śmiało... ✌️
BlackM4mba Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego (edytowane) Same koła zimowe osobno sprzedajesz ? Edytowane 14 Lutego przez BlackM4mba
D4NTE Opublikowano 14 Lutego Autor Opublikowano 14 Lutego Godzinę temu, BlackM4mba napisał(a): Same koła zimowe osobno sprzedajesz ? wystawiłem auto w pakiecie nawet z bagażnikiem
Gwerty Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego W dniu 23.01.2025 o 18:11, wojteksuwałki napisał(a): Haha w Suwałkach nie lepiej Sebastian sorry za off topic. nie wieże w końcu ktoś nowy z Suwałk na forum 1
wojteksuwałki Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Suwałki dokładnie😉. A powiem że A5 ? mi tak średnio podchodzi ale gdzie ty taki kolorek auta znajdziesz 😅. 1
D4NTE Opublikowano 15 Lutego Autor Opublikowano 15 Lutego 7 godzin temu, wojteksuwałki napisał(a): Suwałki dokładnie😉. A powiem że A5 ? mi tak średnio podchodzi ale gdzie ty taki kolorek auta znajdziesz 😅. No z kolorami w A5 słabo... Dziś jeszcze Smerf zaliczył serwis olejowy i wymianę filtrów
kamelus_ Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Godzinę temu, D4NTE napisał(a): No z kolorami w A5 słabo... Nowe A5 ogólnie jest mega słabe. Z wyglądu jako tako broni się avant ale ten pseudo sedan to jakaś masakra. Do tego brak sensownego silnika i plastik tak ordynarny jak w suzuki swifcie. Audi zdecydowanie się pogubiło. Jak chcesz zmienić to kup na wyprzedaży RS5 B9.5 i trzymaj do śmierci bo nic lepszego raczej już nie będzie w Audi. Mimo że jestem fanem Audi to jak tak mają wyglądać przyszłość marki to niestety już nowego nie kupię. Zostanie jakiś minimalnie używany RS z obecnej produkcji lub ucieczka np do mercedesa bo one z trójcy jako ostatnie jeszcze jakoś wyglądają i nie wali biedą w środku jak w nowej A5. W moje mam 10 razy lepsze materiały we wnętrzu... ciekawy rozwój... 1
D4NTE Opublikowano 15 Lutego Autor Opublikowano 15 Lutego 54 minuty temu, kamelus_ napisał(a): Nowe A5 ogólnie jest mega słabe. Z wyglądu jako tako broni się avant ale ten pseudo sedan to jakaś masakra. Do tego brak sensownego silnika i plastik tak ordynarny jak w suzuki swifcie. Audi zdecydowanie się pogubiło. Jak chcesz zmienić to kup na wyprzedaży RS5 B9.5 i trzymaj do śmierci bo nic lepszego raczej już nie będzie w Audi. Mimo że jestem fanem Audi to jak tak mają wyglądać przyszłość marki to niestety już nowego nie kupię. Zostanie jakiś minimalnie używany RS z obecnej produkcji lub ucieczka np do mercedesa bo one z trójcy jako ostatnie jeszcze jakoś wyglądają i nie wali biedą w środku jak w nowej A5. W moje mam 10 razy lepsze materiały we wnętrzu... ciekawy rozwój... Trafiłeś w punkt z tą jakością i plastikowym wnętrzem. Nie tak powinna wyglądać marka premium. Tak jak mówisz z zewnątrz mi się podoba ale środek już mniej i nie wiem czy nie będę żałował ewentualnej przesiadki... Dlatego waham się i zastanawiam... 🤝
Tomafx Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego (edytowane) Wszystko kwestia gusty, widziałem na żywo i wygląda fajnie Avant i sportback. Natomiast środek jest już średni, niestety tendencja spadkowa jeśli chodzi o jakość materiałów. Także dobrze powiedziane, następny może być a6 a7 albo zmiana marki mercedes, bmw 3 albo cupra. Edytowane Wtorek o 08:51 przez Tomafx 1
Rekomendowane odpowiedzi