Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AGB] Rodzinne kombi Kaliego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

łatwo nie bedzie ale musze próbować. Może się uda :)

Moskal żadnej wpadziochy nie było ale musze mieć większe auto, żeby motocykl w nim wozić tanio. Bo opcja S4 + przyczepka z moto/quad na wypady po polsce to niezbyt ekonomiczna sprawa. :P

Opublikowano

Masakra... Szkoda ze nie mam teraz takiej kasy... Ale faktycznie bedzie ciezko sprzedac

Opublikowano

Idealny moment na sprzedaż, hehe. Kosiniak sprzedaje, hteb sprzedaje, łatwo Ci nie będzie na pewno..:-)

Hteb sprzedał :)

Opublikowano

Idealny moment na sprzedaż, hehe. Kosiniak sprzedaje, hteb sprzedaje, łatwo Ci nie będzie na pewno..:-)

Hteb sprzedał :)

masz nieaktualny profil :decayed:

Opublikowano

ooo to teraz kup ode mnie :)

Hehehe - za dużo kasy chcesz :) Ja mam teraz auto którego nie ma w profilu :D Ma tylko 5,9 V8 :D

Opublikowano

pochwal sie :wink4:

Opublikowano

Nie ten dział i nie to forum :) Nie róbmy smietnika Kalemu ;)

Esę jak widać po mnie nawet z 300kkm dość łatwo sprzedać o ile jest w dobrym stanie :)

Opublikowano
  • Autor

nie jest powiedziane ze ja chce dokladnie 35 koła. Ale wiem ze auto ma oryginalny przebieg 167 tysi i mechanicznie jest w 100% sprawne, nie miało dachowania, nie było składane z 3-ech aut i nie rozleci się za 2 miesiące.

W sumie to głupota że teraz sprzedaje bo naprawde sporo kasy włożyłem w nią ale co zrobić. Taka sytuacja nastała i w sumie sie z niej ciesze.

Także jesli ktoś naprawde szuka S4 to po obejrzeniu mojej jestem pewien, że ją weźmie i będzie zadowolony :)

Opublikowano

Witam,

nie jest powiedziane ze ja chce dokladnie 35 koła. Ale wiem ze auto ma oryginalny przebieg 167 tysi i mechanicznie jest w 100% sprawne, nie miało dachowania, nie było składane z 3-ech aut i nie rozleci się za 2 miesiące.

1. Skąd pewność co do oryginalnego przebiegu?

2. Nie miało dachowania - a jakieś inne przygody, czy coś było robione.

3. Czy można obejrzeć w Wawie?

4. Prośba o nr telefonu na priva.

Opublikowano

pisz PW albo na gg

Opublikowano

Esę jak widać po mnie nawet z 300kkm dość łatwo sprzedać o ile jest w dobrym stanie :)

to zalezy za ile, trzebabylo wystawic 35-40k to bys zobaczyl czy tak szybko :)

a apropo eSki kalego to nie wdzialem wczesniej, poza srodkiem musze przyznac ze ladna :) ten niebieski mi sie srednio widzi :)

Opublikowano

A co w tym aucie tak u dołu wisi??

Widze że zderzak do wymiany bo tak lipnie wgląda na tych opaskach :chytry:

Opublikowano
  • Autor

na dole wisi część osłony pod silnikiem. Kawałek się ułamał. A zderzak wystarczy zespawać co z resztą postaram się na dniach zrobic, zeby nie było lipy.

Opublikowano

na dole wisi część osłony pod silnikiem. Kawałek się ułamał. A zderzak wystarczy zespawać co z resztą postaram się na dniach zrobic, zeby nie było lipy.

Zachowaj zdjęcia dla kupujących, żeby później nie było że Esa była j**nięta i zderzak ciulowo pospawany :wink4:

Opublikowano

to zalezy za ile, trzebabylo wystawic 35-40k to bys zobaczyl czy tak szybko :)

Jestem realistą a nie fantastą - poza tym u mnie przebieg oryginalny odstraszał a nie stan techniczny auta - weź to pod uwagę.

EOT

Opublikowano

i tylna listwa drzwiowa....

Opublikowano
  • Autor

Auto jest do małych poprawek lakierniczych to fakt. Ale to chyba nie jest najważniejsze przy kupowaniu mocnego auta. Najważniejszy jest stan techniczny (przynajmniej ja się tym kierowałem przy kupowaniu) a technicznie jest w 100% sprawne. Naprawde nie da się do niczego przyczepić. :)

Opublikowano

Jestem realistą a nie fantastą - poza tym u mnie przebieg oryginalny odstraszał a nie stan techniczny auta - weź to pod uwagę.

EOT

gdybys byl realista to bys nie sprzedal za tyle, fakt ty kupiles tanio, ale wlasnie dlatego pozniej ceny eSek w PL sa nizsze niz w DE skoro ludzie sprzedaja je po 25kpln-> to cena 1,9tdi z przebiegiem czesto wiekszym niz u Ciebie a wiec argument ze cena mala ze wzgledu na przebieg do mnie nie przemawia.........[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 13:11_________________________________________________

Auto jest do małych poprawek lakierniczych to fakt. Ale to chyba nie jest najważniejsze przy kupowaniu mocnego auta. Najważniejszy jest stan techniczny (przynajmniej ja się tym kierowałem przy kupowaniu) a technicznie jest w 100% sprawne. Naprawde nie da się do niczego przyczepić. :)

zdecydowanie popieram!!! mam takie samo podejcie!! ale nie sprzedam auta ktore wszyslo mnie ponad 50k za 25k.........
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.