Pablo4991 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Witam drogich użytkowników, Proszę was o ocenę logów, samochód nie jedzie ale jestem laikiem więc nie jestem w stanie tego ocenić. Są to również moje pierwsze logi więc mogłem coś źle zrobić. Mapa jest zrobiona na 180km. DV sprawdzałem, sprawny. Logi statyczne: Log #412745 Logi dynamiczne: Log #412805 Log #412808 Z góry dziękuje za pomoc, pozdrawiam PS logi robione na PB Edytowane 8 Czerwca 2020 przez Pablo4991
Pablo4991 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Poprzedni właściciel robił mapę. Pierwszy raz robię jakąś diagnostykę po trzech latach. A jest możliwość że w mapie się coś poprzestawiały? Ponieważ mapa była robiona u gościa który zna się na rzeczy z tego wyczytałem. Edytowane 8 Czerwca 2020 przez Pablo4991
przem8 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zadane doładowanie z czapy, turbo seryjne w życiu tyle nie dmuchnie. Proponuje wgrać serię, porobić logi i zrobić program jak należy. Jakieś błędy prócz zapewne o braku osiągnięcia zadanego doładowania?
Pablo4991 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2020 No prawie żadnych. Ale to chyba nie będzie mieć znaczenia w tym wypadku?
Rekomendowane odpowiedzi