MaTeo85 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Dzisiaj przeglądając internety trafiłem na taką informację. U nas na forum nie znalazłem takiej informacji, a komuś może się przyda taka wiedza: Audi A4 i A5 - groźne listwy ozdobne WWW.AUTO-SWIAT.PL Aluminiowe listwy ozdobne w Audi mogą stać się źródłem zagrożenia. Niemiecki producent ogłasza akcję naprawczą modeli A4 i A5 z lat 2014 – 2017. UOKiK - Produkty - Informacje dla konsumentów - Powiadomienia przedsiębiorców o produktach niebezpiecznych - Samochody AUDI A4 i A5 WWW.UOKIK.GOV.PL Przedsiębiorca Volkswagen Group Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu powiadomił Prezesa Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów, że w samochodach marki AUDI, modele: A4 i A5 (typ:... "W Polsce akcją objęto 732 pojazdy. To modele Audi A4 i A5 wyprodukowane w Niemczech od października 2014 roku do października 2017 roku. W komunikacie przesłanym do UOKiK Audi informuje o ryzyku obrażeń. Okazuje się, że aluminiowe listwy ozdobne w drzwiach przednich i tylnych mogą się poluzować. Ostre zakończenia mogą zatem wyrządzić nam krzywdę. Naprawa polega na wymianie listew na nowe, w których zastosowano ulepszony klej. Według informacji ADAC naprawa dotyczy listewek stosowanych w autach z nagłośnieniem Bang & Olufsen." Cytat z artykułu auto-swiat.pl.
MarcinOslo Opublikowano 18 Czerwca 2020 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Akcja 70G6 ,wprowadzona w lipcu 2018r.
gregoricos Opublikowano 21 Czerwca 2020 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Powinni tez zrobić akcje serwisowa dla odklejających śię podsufitek,bo ta przypadłośc chyba każdej B6 dotyczy
Rekomendowane odpowiedzi