Gość Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Witam, mam pytanie dotyczące ustawienia tzw. kafli jak na ekranie, przy edycji i zapisie nowej kolejności za każdym razem nic się nie dzieje i kolejność jest fabryczna. Czy jest na to jakaś rada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Widze ze masz najnowszy MIB Poszukaj W iNSTRUKCJI moze bedzie jakas podpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Dzięki za odpowiedź, jeszcze przejrzę choć wydaje mi się że to dość prosta sprawa jak w telefonach, tylko tutaj nie zapisuje zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnail77 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Mam najnowszy MIB3 .W niektórych widzę ze jest opcja ulubione i kalendarz u mnie nie ma tych dwóch kafelek.Czy da się to jakoś włączyć?.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Masz aktywne wykupione licencje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnail77 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Mam wszystkie licencje wykupione a nadal brak kafelki ulubione i kalendarz.Paza tym mam mozliwosc przesunięcia ekranu lewo prawo 2 zakładki a ci którzy mają ulubione mają 3.ktos coś podpowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 A nie powinieneś ich najpierw na stronie myAudi utworzyć i wtedy je doda? Chyba tak jakoś było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnail77 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 ok sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnail77 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 w aplikacji myaudi wszystko mam aktywne tzn licencje natomiast nigdzie nie widzę żeby można było gdzieś zaznaczyć ulubione czy kalendarz.Można jakieś dokładne wskazówki gdzie to można zaznaczyć. u kolegi ze zdjęcia widzę ze tez nie ma kafelki ulubione i kalendarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnail77 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 dodatkowo ma tylko dwie kreseczki na dole czyli 2 zakładki a niektórzy maja trzy właśnie z kalendarzem i ulubione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 19 godzin temu, arnail77 napisał(a): Mam najnowszy MIB3 .W niektórych widzę ze jest opcja ulubione i kalendarz u mnie nie ma tych dwóch kafelek.Czy da się to jakoś włączyć?.pozdrawiam Kalendarz jest to kalendarz telefonu. Musisz sparować telefon z autem i połączyć się z telefonem. Wszystko pisze w instrukcji obsługi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnail77 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 ok a ulubione? masz może instrukcje w pdf po polsku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnail77 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Po podłączeniu telefonu pokazuje android auto ale kalendarz i ulubione brak:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnail77 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 tak to powinno wyglądać 3 zakładki a nie 2 a u mnie brak ulubione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 19 minut temu, arnail77 napisał(a): ok a ulubione? masz może instrukcje w pdf po polsku? Masz w aplikacji myAudi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnail77 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 niestety w instrukcji nie ma nic o moim problemie ikon kalendarza i ulubionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi