altruistic Opublikowano 30 Czerwca 2020 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Witam. Mam pewien problem. Po wymianie głośników, w drzwiach przednich zaczęły mi trzeszczeć przyciski od opuszczania szyb. Jakie rozwiązanie w tej sytuacji jest najlepsze na irytujący dźwięk?
pila24 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Przyciski trzeszczą czy tapicerka w drzwiach jak operujesz nimi? Nowe kołki dałeś jak tapicerkę montowałeś?
altruistic Opublikowano 30 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2020 Trzeszczą przyciski. Wszystko jest tak jak było. Przyciski jak nimi delikatnie ruszam mają może dylatację prawo ➡ lewo z 1 milimetr stąd pewnie ten dźwięk. Jak tego się pozbyć?
pila24 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Może ktoś wcześniej zmieniał przeciski lub rączkę drzwi i nie dokręcił należycie. Jest tam naprawdę sporo wkrętów,u siebie wymieniałem panel przycisków na taki z b7,żadnych odgłosów nie wydają ale siedzą bardzo sztywno. Musisz zrzucić tapicerkę raz jeszcze i zobaczyć czy wszystko dokręcone i czy na zatrzaskach siedzi.
altruistic Opublikowano 30 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2020 W takim razie w wolnej chwili ściągnę boczek, sprawdzę i dam znać ?
Rekomendowane odpowiedzi