Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Przyciemnianie lamp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym przyciemnić tylne lampy w swoje A4. Mam założone Dectane LED. Wiem że nie prezentują się one w dzień zbyt dobrze (nadrabiają w nocy :>) dlatego chciałem je ściemnić tak by skomponowały się ładnie z nadwoziem. Ma ktoś jakiś pomysł jak to zrobić nie tracąc przy tym za wiele na ich świeceniu? :mysli:

Opublikowano

Folia lamin-x, ewentualnie malowanie.

Opublikowano

Było juz sporo na forum na temat przyciemniania lamp...

Poszperaj troszku :wink4:

Opublikowano

właśnie szperam szperam i nic... laminx nie wchodzi w gre nie mam czasu ściągać tego ze stanów... jutro zabieram się za porządne rezanie niuni :decayed:

Opublikowano

właśnie szperam szperam i nic... laminx nie wchodzi w gre nie mam czasu ściągać tego ze stanów... jutro zabieram się za porządne rezanie niuni :decayed:

Zobacz tematy samochodów Nosba i Trzenia . Oni przyciemniali lampy, zobaczysz sobie jak i czym to zrobili.

Opublikowano

Lakier transparentny u lakiernika, ladny efekt, ja mam tak zrobione moje lampy.

Ewentualnie folia specjalna do przyciemniania lamp, w watku podanym przez jarko troche tego masz.. ;)

Opublikowano

hmm... mogę prosić o ten wątek? bo coś mi nie idzie szukanie...

ale tu w obu wypadkach trzeba rozklejać lampy? bo jakoś się tego boję...

Opublikowano

hmm... mogę prosić o ten wątek? bo coś mi nie idzie szukanie...

ale tu w obu wypadkach trzeba rozklejać lampy? bo jakoś się tego boję...

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_aeb_takie_se_do_latania_po_wsi-t32012.0.html

http://www.a4-klub.pl/smf/sedan_25_v6_tdi_bdh_quattro_2004r_felgi_19_tylne_lampy_led-t18742.0.html

A rozklejania lamp się nie bój :wink4:

Opublikowano

Polecam Lamin-x :good: Ostatnio koledze w golfie IV kleiłem i wyszło git. Lepiej niż malowanie.

Opublikowano

Polecam Lamin-x :good: Ostatnio koledze w golfie IV kleiłem i wyszło git. Lepiej niż malowanie.

Przyciąg kolegę na spota to obejrzymy dokładnie bo jestem ciekawy efektu :naughty:

Opublikowano

ok lampki przyciemnione :> użyłem w końcu magicznego środku i uzyskałem idealnie porządany efekt :gwizdanie: w niedzielę nowa sesja to będzie można ocenić :kox:

Opublikowano

ok lampki przyciemnione :> użyłem w końcu magicznego środku i uzyskałem idealnie porządany efekt :gwizdanie: w niedzielę nowa sesja to będzie można ocenić :kox:

Sesja sesją, ale napisz, co to za magiczny środek, co by zostało dla potomności :)
Opublikowano

Sesja sesją, ale napisz, co to za magiczny środek, co by zostało dla potomności :)

Właśnie , dawaj stary :good: