Mukade93 Opublikowano 4 Marca 2021 Autor Opublikowano 4 Marca 2021 W dniu 3.03.2021 o 13:07, Matejus_93 napisał: Fajne Autko!! Mam pytanie, skoro Exeo to takie b7, to montaż quattro też jest do niego możliwy? jest i nawet sa juz takie modele ale ja sie w to bawic nie bede, w kolejce czekaja fele i fedry xd
george Opublikowano 4 Marca 2021 Opublikowano 4 Marca 2021 2 godziny temu, Mukade93 napisał: jest i nawet sa juz takie modele ale ja sie w to bawic nie bede, w kolejce czekaja fele i fedry xd Elektronika Exeo jest podobna do B7?
Mukade93 Opublikowano 4 Marca 2021 Autor Opublikowano 4 Marca 2021 chyba ta, moduly komfortu czy mce to to samo, jedyne co exeo ma dodakowo to tpms
george Opublikowano 4 Marca 2021 Opublikowano 4 Marca 2021 8 minut temu, Mukade93 napisał: chyba ta, moduly komfortu czy mce to to samo, jedyne co exeo ma dodakowo to tpms chodzi o ABS i kodowanie licznika - wskaźnik paliwa.
Mukade93 Opublikowano 4 Marca 2021 Autor Opublikowano 4 Marca 2021 to trzeba sie bawic, 1 z grupy kodowal a 2 ponoc cala pompe abs przekladal, wiem ze ktorys tez mial problem ze wskazaniem paliwa ale opanowali ostatecznie
rybus85 Opublikowano 4 Marca 2021 Opublikowano 4 Marca 2021 Nawet miałem w planach takie exeo. Ale szukałem w kombi i z tym silnikiem. Bardziej ciężki temat. No i takie audi w opakowaniu Seata,czyli nadal dość ciasne w środku. Mody na duży plus. Zmiana turbo już w planach?
Mukade93 Opublikowano 4 Marca 2021 Autor Opublikowano 4 Marca 2021 6 minut temu, rybus85 napisał: Nawet miałem w planach takie exeo. Ale szukałem w kombi i z tym silnikiem. Bardziej ciężki temat. No i takie audi w opakowaniu Seata,czyli nadal dość ciasne w środku. Mody na duży plus. Zmiana turbo już w planach? plany sa, jak przyjdzie czas na turbo to rozwazam czy zwykle k03 na jaka hybryde czy nowe k03s ale to jeszcze czas pokaze, w kolejce czeka wymiana kata, poprawa tipa bo nie siadl dobrze, kola lato, fedry eibachy i musze nad wydechem sie rozgladac czy jakis ori z audi na 2 kominy czy do zrobienia dac 1
Mukade93 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) W dniu 5.08.2020 o 18:38, Malec napisał: ładny zadbany egzemplarz Ci się trafił... trochę w dół, ładne koło i będzie lux troche w dol poszlo, ladne kolo weszlo to chyba je lux? wlecialy fele rotory 18 ''tak nie ori'' i opony piloty sport, eibachy -30 gdzie przy okazji sie okazalo ze 1 fedra byla walnieta wlecial juz tez tip i sport kat wraz z nowym wydechem ale niestety trza przerabiac bo wydech niby do a4 a do exeo koncowki sa za krotkie, dokladka na 2 kominy juz czeka na montaz ale to jak wydech bedzie na gotowe ... Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez Mukade93 2
Tkoczu_ Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Pięknie Panie, ale dlaczego nie 19stki ?
jedrekx Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 o jeden cal za mało.. byłoby idealnie
Mukade93 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2021 jak je odebralem to sie wydawaly duze, jak widzialem inne exeo na 19 to sie wydawalo za duze, teraz troche wam racji przyznaje no ale juz zostane przy tych 18, prawie idealnie tez pasuje haha
Norbas Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Coś się dzieje ? faktycznie 18" na tej budzie trochę się gubi ale nie ma tragedii, zostawisz sobie na zimę ?
Mukade93 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2021 narazie 18 zostaja, szkoda mi nowych opon zeby za nawet rok zmieniac na 19, poki co do przodu inne tematy wydech wkoncu zrobiony ... i maly spojler co w planach, kompletuje juz powoli hamulce, chromy przyciski szyb lusterek i swiatel i podswietlanie klamek po mojemu, teraz czekac na pogode i znalesc checi na rwanie boczkow 1
Mukade93 Opublikowano 18 Lipca 2021 Autor Opublikowano 18 Lipca 2021 (edytowane) W ostatnim czasie wiele sie przy aucie dzialo, dobrego i tez zlego ... jadac do znajomych uderzylem w babke, po fakcie sie kaplem ogladajac filmik ze zadnego stopu nie miala ale obylo sie bez policji i moglem wrocic do domu ..., maska pas przedni lewa lampa do wymiany poszly, w miedzy czasie porobione inne dupiny typu poprawa tipa bo zle siedzial, czyszczenie przepustnicy, nowe sruby uchtywy zderzaka lamp, konserwacja profili czy malowanie zmocnienia i belki ktora laczki 2 icki. Potem auto poszlo do lakiernika gdziie wyszlo ze nie tylko maska do prostowania bo kupilem uszkodzona ale blotniki tez oberwaly no i zderzak tez do roboty byl, czesci blacharskie do exeo to jakas porazka, finalnie auto pomalowane i wziolem sie za cos co mialem dawno zrobic ale odkladalem bo "jeszcze byly dobre " czyli heble 320/288 podziekowania dla rs dziadek za zestaw, za tydzien robie tyl i oby to juz hamowalo ... Edytowane 18 Lipca 2021 przez Mukade93 1
Malec Opublikowano 18 Lipca 2021 Opublikowano 18 Lipca 2021 (edytowane) jako tako zacisk siadł Edytowane 18 Lipca 2021 przez Malec
Mukade93 Opublikowano 23 Lipca 2021 Autor Opublikowano 23 Lipca 2021 (edytowane) W dniu 18.07.2021 o 20:24, Malec napisał: jako tako zacisk siadł jako tako a potem sam szukales podobnego do tete tyl zalozony, w miedzy czasie wyszlo ze amory tyl do wymiany, jak zwykle tydzien temu na przegladzie "panie 80% sprawnosci" Edytowane 23 Lipca 2021 przez Mukade93
Mukade93 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Przyciski chrom zalozone, zostalo podswietlenie klamek
Mukade93 Opublikowano 22 Września 2021 Autor Opublikowano 22 Września 2021 Wleciały podswietlane klamki, dekory oklejone w szczotkowane alu, woskowanie i przymiarki pod spojler 3
Norbas Opublikowano 26 Września 2021 Opublikowano 26 Września 2021 Czarna ramka grill by tu siadła ? dodatkowo ramkę zwykła czarna bym wstawił i wymalował na czarno chromy lamp ?
dekiel 13 Opublikowano 26 Września 2021 Opublikowano 26 Września 2021 Koniecznie w dół bo szału nie ma. Chromowaną obwódkę grila i emblemat w czerń potem żarówy w kierunkach na chromowane i bedzie malyna.
Rekomendowane odpowiedzi