Opublikowano 30 Września 20214 l @HOLMATROJak to jest, że włącznik auto a CLH nie ma? Takie wersje też wychodziły?
Opublikowano 30 Września 20214 l Autor 7 minut temu, monthrey12 napisał: @HOLMATROJak to jest, że włącznik auto a CLH nie ma? Takie wersje też wychodziły? Zderzak DTM nie ma halogenów, dlatego tej funkcji nie włączysz. Chyba tylko w DTM na pełnym Xenonie jest taki przełącznik
Opublikowano 30 Września 20214 l 5 minut temu, HOLMATRO napisał: Chyba tylko w DTM na pełnym Xenonie jest taki przełącznik W B7 jest tylko halogen lub biksenon. Nie ma tak jak w B6 tylko ksenonu. Edytowane 30 Września 20214 l przez george
Opublikowano 30 Września 20214 l 14 minut temu, HOLMATRO napisał: Zderzak DTM nie ma halogenów, dlatego tej funkcji nie włączysz. Chyba tylko w DTM na pełnym Xenonie jest taki przełącznik ah no faktycznie... zapomnialem
Opublikowano 1 Października 20214 l Autor 11 godzin temu, george napisał: W B7 jest tylko halogen lub biksenon. Nie ma tak jak w B6 tylko ksenonu. Mówiąc o „pełnym” xenonie miałem na myśli Bixa 13 godzin temu, marky2552 napisał: Kurła co za bydle pod maską ? autko na żywo widziane robi robotę pod maską ręki nie włoży nigdzie szkoda grzesiu że nie mogliśmy go wtedy odpalić i posłuchać jak chodzi dla ciebie to pewnie nic a dla kogoś kto jeździ klekotem ? to zawsze inne doznania dźwiękowe ?swoją drogą widziałem dziś to czwrwone audi chyba żona jechała mega autko również ? S4 będzie na dniach gotowa, przyjedziesz po swoją furę którą Ci kupiłem w USA jak dopłynie to zrobimy objazd po włościach
Opublikowano 5 Października 20214 l Autor Części z ASO przyszły, więc składamy, w piątek jazda do zakopca na weekend, chciałbym w końcu eskę przegonić
Opublikowano 10 Października 20214 l W dniu 5.10.2021 o 17:35, HOLMATRO napisał: Części z ASO przyszły, więc składamy, w piątek jazda do zakopca na weekend, chciałbym w końcu eskę przegonić Ja już za sobą to wszystko mama haha. Ale najgorsze, że chyba lekko poci się spod uszczelniaczy wału z przodu :/
Opublikowano 11 Października 20214 l Autor 19 godzin temu, yogi_1997 napisał: Ja już za sobą to wszystko mama haha. Ale najgorsze, że chyba lekko poci się spod uszczelniaczy wału z przodu :/ Do 23, ale udało się złożyć i wyjechać na Zakopane ze szwagrem @dayd_4
Opublikowano 11 Października 20214 l Godzinę temu, HOLMATRO napisał: A w mordę, dopiero na tym zdjęciu widać jakie to grube auto. Te kształty, ta d*pa. A całości dopełnia mega rolka... Ta ramka tablicy tylko mi nie pasi, ale reszta sztos. I gang V8, musisz mieć już obolałe policzki co? Zazdro chłopie . Edytowane 11 Października 20214 l przez monthrey12
Opublikowano 11 Października 20214 l 3 godziny temu, HOLMATRO napisał: Do 23, ale udało się złożyć i wyjechać na Zakopane ze szwagrem @dayd_4 Do kalendarza!
Opublikowano 11 Października 20214 l 3 godziny temu, monthrey12 napisał: A w mordę, dopiero na tym zdjęciu widać jakie to grube auto Tez tak pomyślałem od razu, niby zwykły pstryk a dopiero tutaj widać jak tłusto się prezentują auta, dla mnie ogień z d*py obie śliczne !
Opublikowano 11 Października 20214 l 5 minut temu, FroS-t napisał: Tez tak pomyślałem od razu, niby zwykły pstryk a dopiero tutaj widać jak tłusto się prezentują auta, dla mnie ogień z d*py obie śliczne ! Oj zapomniałem o B6 . Wiadomo, że też śliczna. A jak mocowo to wygląda @HOLMATRO B6 mocno odstaje? Po górskich?
Opublikowano 11 Października 20214 l Taki jakiś na pompie? Albo na sterydach Patrząc na te foty to stwierdzam że sline powinni chyba zmienić na „slim” Edytowane 11 Października 20214 l przez Tkoczu_
Opublikowano 11 Października 20214 l 26 minut temu, monthrey12 napisał: A jak mocowo to wygląda @HOLMATRO B6 mocno odstaje? Po górskich? 70 Nm pewnie robi różnicę.
Opublikowano 11 Października 20214 l 38 minut temu, FroS-t napisał: Trochę słabe jakościowo ale może się spodoba Dobra kolorystyka
Opublikowano 11 Października 20214 l Autor 2 godziny temu, monthrey12 napisał: A jak mocowo to wygląda @HOLMATRO B6 mocno odstaje? Po górskich? Czy odstaje? Nie ganialiśmy się za bardzo, dzieci w fotelikach, Cycoliny w telefonach to zaraz im niedobrze.. Koło Suchej Beskickiej jest fajny fragment uphilla i można było na ślimakach fajnie redukować i znowu się napędzać. Auta szły podobnie bo szwagier jechał pierwszy... Różnica jest, wiadomo, on fajnie startował ale po chwili widziałem, że puchnie, a u mnie połowa obrotomierza i silnik dopiero się przeciągał do jazdy S4 jest dużo cięższe, wolniej wstaje, chyba, że pilnujesz biegów żeby poniżej 4 k obrotów nie spadać. 1.8T po koksowaniu też fajnie się zbiera, ale jednak pojemności nie oszukasz, szczególnie na autostradzie, gdzie u mnie wskazówka obrotomierza nawet powyżej 200 idzie proporcjonalnie do prędkościomierza - ile wdusisz pedału, tyle idzie. Dobiłem teraz do niecałych 230 km/h, ale bałem się wiecej przez dzieci na pokładzie, tak czy siak auto chciało z uśmiechem więcej. Szwagier też w lusterku widziałem walczył dzielnie, chociaż tak jak mówiłem, pojemności nie oszukasz.
Opublikowano 12 Października 20214 l 8 godzin temu, HOLMATRO napisał: Nie ganialiśmy się za bardzo, dzieci w fotelikach, Cycoliny w telefonach to zaraz im niedobrze.. Myślałem ż tylko moja Cycolina ma tak że zaraz jej nie dobrze Co to za miejscówka w Zako??
Opublikowano 12 Października 20214 l 1 godzinę temu, karol1981 napisał: Myślałem ż tylko moja Cycolina ma tak że zaraz jej nie dobrze Co to za miejscówka w Zako?? Moja tylko nienawidzi autostrad.. Zaraz ja kur... bierze, zresztą mnie też, ile można na ten asfalt się lampić
Opublikowano 13 Października 20214 l Autor W dniu 12.10.2021 o 07:16, karol1981 napisał: Myślałem ż tylko moja Cycolina ma tak że zaraz jej nie dobrze Co to za miejscówka w Zako?? Zjazd z Gubałówki, w stronę Kościeliska. W dniu 12.10.2021 o 08:58, monthrey12 napisał: Moja tylko nienawidzi autostrad.. Zaraz ja kur... bierze, zresztą mnie też, ile można na ten asfalt się lampić Dlatego ja ze szwagrem jak zaczyna się robić monotonnie to 2 z przodu na prędkościomierzu i można się trochę podniecić. Szczególnie w okolicach Kato, tam 3 pasy, można smigać