Marcinlbn24 Opublikowano 23 Lipca 2020 Opublikowano 23 Lipca 2020 Witam chciał bym zamontować do siebie do auta bluetooth w jakieś rosądnej cenię nie chodzi mi o zestaw głośno mówiący bo taki jest już zamontowany chodzi aby żeby z telefonu muzyka leciała w tym oryginalnym radiu ?
pila24 Opublikowano 23 Lipca 2020 Opublikowano 23 Lipca 2020 Godzinę temu, Tkoczu_ napisał: Witaj, ja mam to Ja podobny zestaw złożyłem tyle że wyszło mnie to jakieś... 50 zł (BT 30zł,wtyczka 32pin 20zł,robocizny swojej nie liczę ). Godzinę temu, Marcinlbn24 napisał: Witam chciał bym zamontować do siebie do auta bluetooth w jakieś rosądnej cenię nie chodzi mi o zestaw głośno mówiący bo taki jest już zamontowany chodzi aby żeby z telefonu muzyka leciała w tym oryginalnym radiu ? Możesz zamontować pod aux taki zestaw jak kolega proponuje,ale lepiej kupić zmieniarke BT wefa. Wówczas z poziomu radia,bądź kierownicy MF jeżeli taka masz będziesz mógł przełączać utwory które lecą z telefonu. Pod aux możesz wyłącznie telefonem zmieniać dźwięk,a to nie zawsze wygodne i odciąga uwagę od drogi.
Tkoczu_ Opublikowano 23 Lipca 2020 Opublikowano 23 Lipca 2020 10 minut temu, pila24 napisał: ale lepiej kupić zmieniarke BT wefa Różne opinie maja, ale może kiedyś sam się do zmieniarki tej przekonam
pila24 Opublikowano 23 Lipca 2020 Opublikowano 23 Lipca 2020 Godzinę temu, Tkoczu_ napisał: Różne opinie maja, ale może kiedyś sam się do zmieniarki tej przekonam Ten BT na aux jakość ma ok,tylko strasznie mnie irytuje zmienianie utworów telefonem podczas jazdy. Myślę że jakość dźwięku na wefa BT będzie podobna,a obsługa z kierownicy jednak daje komfort i poprawia bezpieczeństwo. 1
colak Opublikowano 27 Września 2020 Opublikowano 27 Września 2020 hej podepne się pod temat ja również chciałbym zainstalować bluetooth by móc np otwazac you tube, wg mnie powinienem kupic zestaw z ta duzą wtyczką 32 pin od zmieniarki ( ori zmieniarki nie mam) ponieważ w te małą kostkę ok 12 pin nie mogę jej wypiąć bo tamtędy mam ori BT do rozmow telefonicznych, na Vag zmieniłem kodowanie i wywala mi problem ze zmieniarką. tylko jaki wmiare dobry zestaw kupic i czy z poziomu radia i kierownicy MF będę mógł zmieniać utwory na You tube ? moje radio to RNS-E 8E0035192K HIGH EU H72 0650 mam na mysli : ADAPTER MODUŁ BLUETOOTH AUX AUDI NAVIGATION RNS-E 9460910762 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 69,99 zł - ADAPTER MODUŁ BLUETOOTH AUX AUDI NAVIGATION RNS-E (9460910762). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących! lub Adapter Moduł Bluetooth- Aux Audi RNS-E Navigation 9413649078 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 189 zł - Adapter Moduł Bluetooth- Aux Audi RNS-E Navigation (9413649078). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących! lub zaproponujcie cos taniego i dobrego tylko do muzyki
pila24 Opublikowano 27 Września 2020 Opublikowano 27 Września 2020 40 minut temu, colak napisał: hej podepne się pod temat ja również chciałbym zainstalować bluetooth by móc np otwazac you tube, wg mnie powinienem kupic zestaw z ta duzą wtyczką 32 pin od zmieniarki ( ori zmieniarki nie mam) ponieważ w te małą kostkę ok 12 pin nie mogę jej wypiąć bo tamtędy mam ori BT do rozmow telefonicznych, na Vag zmieniłem kodowanie i wywala mi problem ze zmieniarką. tylko jaki wmiare dobry zestaw kupic i czy z poziomu radia i kierownicy MF będę mógł zmieniać utwory na You tube ? moje radio to RNS-E 8E0035192K HIGH EU H72 0650 mam na mysli : ADAPTER MODUŁ BLUETOOTH AUX AUDI NAVIGATION RNS-E 9460910762 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 69,99 zł - ADAPTER MODUŁ BLUETOOTH AUX AUDI NAVIGATION RNS-E (9460910762). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących! lub Adapter Moduł Bluetooth- Aux Audi RNS-E Navigation 9413649078 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 189 zł - Adapter Moduł Bluetooth- Aux Audi RNS-E Navigation (9413649078). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących! lub zaproponujcie cos taniego i dobrego tylko do muzyki To są moduły bt aux bez możliwości zmiany z poziomu radia lub kierownicy. Tylko telefonem sterujesz,jeżeli chcesz zmieniać z poziomu urządzeń w/w to poszukaj zmieniarki bt,wpinasz ją w tą kostkę gdzie masz wpiętą zwykłą zmieniarke (tym samym trzeba ją odłączyć ). Kostki nie rozmów telefonicznych nie ruszasz to bo jest tak druga wtyczka mała. Jedynie pin od linii K przełożysz do tej kostki od nowej zmieniarki i ew. pin od bose jeżeli masz ten system audio.
colak Opublikowano 27 Września 2020 Opublikowano 27 Września 2020 kolego pila podeslesz propozycje tego o czy piszesz ?
pila24 Opublikowano 27 Września 2020 Opublikowano 27 Września 2020 7 minut temu, colak napisał: kolego pila podeslesz propozycje tego o czy piszesz ? Ja mam coś takiego,jedynie inna naklejka ale same urządzenie jest to samo. Adapter Bluetooth Audio in VW Audi Skoda Seat 8262871812 - Sklep internetowy AGD, RTV, telefony, laptopy - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro za 159 zł - Adapter Bluetooth Audio in VW Audi Skoda Seat (8262871812). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!
colak Opublikowano 27 Września 2020 Opublikowano 27 Września 2020 ok tylko ja tej kostki nie mogę użyć ponieważ tam podłączenie po can oraz mikrofon lub ori bluetooth jak to wypne to rozmowy mi nie dzialają przez ori zestaw głośno mówiący
colak Opublikowano 27 Września 2020 Opublikowano 27 Września 2020 i możesz tylko odtawazć muzyke tak ? przełączać nie możesz ?
pila24 Opublikowano 27 Września 2020 Opublikowano 27 Września 2020 (edytowane) 28 minut temu, colak napisał: ok tylko ja tej kostki nie mogę użyć ponieważ tam podłączenie po can oraz mikrofon lub ori bluetooth jak to wypne to rozmowy mi nie dzialają przez ori zestaw głośno mówiący Przeczytałeś co napisałem wyżej? Chyba nie Masz z tyłu większej kostki 2 małe które można wypiąć,zmieniarkę podłączasz do tej drugiej kostki w której nie masz podłączonego zestawu głośnomówiącego. Wypinasz jedynie zmieniarke fabryczną(jeżeli jest,jeżeli nie to nie tylko linie k) i w te miejsce podłączasz taką jak z linku co podałem. Jedynie 1 pin (linia do diagnozy) przepinasz z fabrycznej kostki do tej nowej kostki od zmieniarki. Normalnie sterujesz taką zmieniarką jak fabryczną,możesz zmieniać utwory które lecą z tel za pomocą kierownicy lub radia,pauzować ja,przewijać itd. Edytowane 27 Września 2020 przez pila24
pila24 Opublikowano 27 Września 2020 Opublikowano 27 Września 2020 O kostkę B mi chodzi,powinna być u Ciebie z 1 pinem od linii K
colak Opublikowano 8 Października 2020 Opublikowano 8 Października 2020 wszystko dziala jest ok a bose podłączam ponieważ czystszy dziek.i w radiu i na telefonie (owszem mniejszy bass)
colak Opublikowano 8 Października 2020 Opublikowano 8 Października 2020 Teraz, colak napisał: wszystko dziala jest ok a bose podłączam ponieważ czystszy dziek.i w radiu i na telefonie (owszem mniejszy bass) piła 24 raz jeszcze dzikuję
pila24 Opublikowano 8 Października 2020 Opublikowano 8 Października 2020 3 godziny temu, colak napisał: piła 24 raz jeszcze dzikuję Nie ma za co ?
Rekomendowane odpowiedzi