trebuh15 Opublikowano 26 Lipca 2020 Opublikowano 26 Lipca 2020 (edytowane) Witam. Ma ktos moze jakis set sprezyn obnizajacych z amorkami na krotszym skoku do A4 B5 ew. jakies Zawieszenie Gwintowane godne polecenia na którym nie strace zbytnio komfortu Edytowane 26 Lipca 2020 przez trebuh15
BeyerBrown Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 (edytowane) Już same sprężyny Eibacha powinny Cię usatysfakcjonować Pro-Kit (712zł): Pro-Kit EIBACH.PL Sportline (660zł): Sportline EIBACH.PL Przed złożeniem zamówienia zadzwoń do nich celem upewnienia się, że wybierasz właściwe springi. Przed montażem też się upewnij, że dostałeś te, które zamawiałeś. Edytowane 9 Sierpnia 2020 przez BeyerBrown
wiktorsam Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Na allegro kupisz je taniej, ja do siebie ostatnio wsadzałem w miejsce 1be i auto odrobinę niżej siadło, jest odrobinę twardsze. Różnice nie są duże, ale wyczuwalne. Ja do moich na przód założyłem nowe amorki sachsa, na tyle zostały sachsy które wymieniłem około 4 lat temu.
Rekomendowane odpowiedzi