Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Shadow B8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

@tommy24 tylko że to avant, a ja nie posiadam tego przycisku w tylnej klapie, bo mam sedana :/  

Edytowane przez Anubiss

Opublikowano
  • Autor

Dobra panowie... dziś trochę nerwów bo nic mi nie wyszło dziś, oklejanie tylnych lamp - porażka, folia dosłownie taki szajs że nic nie szło zrobić, straciłem tylko 60zł.

Edytowane przez Anubiss

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj cały dzień robiłem lampy przednie - malowanie środków na czarny mat, ogólnie sprawa jak dla mnie była dość ciężka bo na wszystko trzeba było strasznie uważać żeby nie połamać nic :D efekt finalnie wygląda za***iście! Trochę nerwy mnie poniosły jak sprawdzałem w nocy bo widać że lampy (klosze) są do regeneracji - na dniach pewnie je ogarnę. Tu efekt aktualnie jak wygląda. 

b8.jpg

photo_2020-08-08_17-48-11.jpg

Ps. co powiecie na czarny znaczek audi? przód + tył? 

Edytowane przez Anubiss

Opublikowano

Kwestia indywidualna, ale imo z czarnymi będzie lepiej. Wtedy też coś zrób z kratkami halogenów bo widzę też tam jakiś chrom masz. Na grillu znaczek w dół daj trochę bo za wysoko sobie siedzi :D

Opublikowano
  • Autor

No właśnie się tak zastanawiam z tymi kratkami od halogenów bo kupiłem już z chromem a tanie nie były i ciekawe czy ja to tak pomaluje żeby nie zlazło na myjnia haha :D co do znaczka audi to faktycznie dałem go za wysoko. No i teraz też problem bo zamówiłem sobie chrom obudowy do lusterek :D no i listwy są w chromie haha 

Opublikowano

Lakiernik musiałby chrom ściągać prawdopodobnie żeby to nie schodziło później, ale nie jestem pewny :D Rób black jak tylko Ci się podoba, mi by siedział w Twoim kolorze.

Opublikowano
  • Autor

@BLENDEK no własnie chodzi o to że mi się w cholerę black podoba :D mam taki "dziwny" kolor co widać zdjęcia wyżej haha. Jeszcze chciałbym pomalować całą podsufitkę na czarno + kierownica z bicepsami od kolegi z forum :D ale pewnie muszę się przygotować na jakieś 2-3 tysiące :D 

Edytowane przez Anubiss

Opublikowano

Zalecałbym raczej szukać podsufitki etc. od wersji sline, malowanie na pewno nie wyjdzie perfekt :D

Opublikowano
  • Autor

@BLENDEK no właśnie też tak myślę bo sprawdzałem ceny to za 800-900 można kupić w naprawdę dobrym stanie, ale :D ciekawe ile będzie zabawy przy demontowaniu i czy nie połamie tego :D 

Opublikowano

Nie robiłem tego, ale podobno jest trudno :) Łatwo ją przełamać

Opublikowano
  • Autor

@BLENDEK myślę jeszcze nad dokładką do zderzaka, bo progi od sline są już u lakiernika :D (dokładkę jeszcze się zastanawiam jaką kupić i w jaki kolor pomalować, czy kolor auta czy czarny) co sądzisz? 

Opublikowano

Te dokładki typu maxton design średnio mi leżą, zainteresuj się zderzakiem od wersji Competition plus :P

Opublikowano
  • Autor

@BLENDEK też myślałem, ale ciężko wyrwać coś w dobrej cenie + jeszcze malowanie i kolejne 300-400 zł :D 

Opublikowano

Nie musisz od razu wszystkiego robić :D Mi te maxtony nie siadzą, jak coś zmieniać to tylko competition, ale zrobisz co będziesz uważał za słuszne :D Jak już się zdecydujesz na custom dokładkę to w black :P

Opublikowano
  • Autor

Dziś wleciało kilka bajerów do audicy, w tym jeszcze czekam na kierunkowskazy nowe no i listy progów idą do lakiernika :D 

Listwy sline progów

Wycieraczki bosh aerotwin

oznaczenia sline na boczki

gadżet audi gekon

adaptery żeby wyeliminować błędy spalonych żarówek we światłach cofania

Screenshot_3.jpg

Edytowane przez Anubiss

Opublikowano
  • Autor

Dziś była wymiana elektrozaworu chłodzenia skrzyni biegów - część kupiona z ASO + wleciały dynamiczne kierunkowskazy lusterek :D wygląda obłędnie!

Opublikowano

No kierunki robią robotę 

Opublikowano
  • Autor

@karolek_ust nie spodziewałem się aż takiego efektu, ale jest mega za***iście no i cena 150zł za komplet to tanio jak cholera :D a jakość naprawdę za***ista 

Opublikowano

Pozbądź się tylko tych szpetnych felg i będzie całkiem ładne auto:kox: Mody na +

Opublikowano
  • Autor

@Wandej teraz to już kasy nie ma na nowe :D na następny sezon kupię nowe i 19. Teraz czekam na dodatkowo na dokładkę zderzaka od firmy mapet-tuning :D (kolor black piano)