fukilas Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Witam, jaka firmę polecicie, żeby wysłać ECU w celu wykonania chipa w A4 B6 1.8T?
george Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Goodhope w miejscowości Dobra Nadzieja lub @Łukasz13 zdalnie.
przem8 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Nie wysyłasz ecu tylko sam wsad, który zgrywasz mpps za 70-80zł do kupienia na allegro. Potem wgrywasz, logujesz, wgrywasz, logujesz i tak do skutku aż będzie dobrze. Jest jeszcze @Galetto i @soul87. Popytaj i który Ci podpasuje. 1
fukilas Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2020 2 godziny temu, przem8 napisał: Nie wysyłasz ecu tylko sam wsad, który zgrywasz mpps za 70-80zł do kupienia na allegro. Potem wgrywasz, logujesz, wgrywasz, logujesz i tak do skutku aż będzie dobrze. Jest jeszcze @Galetto i @soul87. Popytaj i który Ci podpasuje. a kablem VAG KKL da się zrobić?
przem8 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Najtaniej i najłatwiej tym co napisałem. Jest jeszcze nefmoto i chyba po zwykłym kablu kkl ale nie znam aż na tyle tematu.
grubcio1980 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Dokładnie przem. Zwykły KKL za 30 i nefmoto. Wgrywałem już kilka softów do mnie. Łukasz13 wszystko podpowiedział ?
Galetto Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 https://www.facebook.com/SOFT.MOD.Performance.Lublin/
Rekomendowane odpowiedzi