Groszekgroszek2 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Witam wszystkich, jestem posiadaczem Audi A4 B6 1.6 ALZ 2002 r. Ostatnio zauważyłem że podczas przyspieszania od 100 km/h w górę trzęsie całym samochodem, drążkiem lewarka skrzyni biegów, kierownicą... Gdy odpuszczę pedał gazu i wciąż jest na 5 biegu to ustaje, gdy wcisnę s powrotem pedał gaz do oporu zaczyna drgać... Tarcze i klocki mają pól roku , opony wyważałem już dwa razy, proszę o jakieś porady co można sprawdzić , z góry dziękuje.
K4rol81 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Sprawdź Bicie tarcz hamulcowych mimo wszystko, miałem też wibracje i okazało się bicie na tarczach , a ostatecznie bicie na piastach .
Groszekgroszek2 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Jak było by bicie tarcz to miał bym to podczas hamowania... A u mnie akurat to jest ok, ale sprawdzić można, dam znać jakie wyszly wyniki
Groszekgroszek2 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Po wymianie przegubu wewnętrzngo od strony pasażera jest wszystko ok
Rekomendowane odpowiedzi