NelsonPL Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) Chciałem się pochwalić moją ślicznotką. Jeszcze czeka grzecznie w garażu na indywidualne tablice rejestracyjne. Świeżo sprowadzona z Niemiec. (full opcja) Na razie przejechane 2 tys km z Niemiec do Polski. Spalanie na trasie: 7,3 Niezła moc Ahaa i muszę ją jeszcze nauczyć Polskiego bo na razie gada mi ino po Niemiecku NelsonPL_Moje_Audi_A4_B8_1_8TFSI_160KM.mp4.mp4 Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez NelsonPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Poczułem się przez chwilę jak w Gwiezdnych Wojnach A tak na poważnie, jakieś mody w planach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Na razie jestem na etapie kupowania nowych dodatków podstawowych-jak dywaniki itp Później może pomyśle.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz36 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 19 minut temu, NelsonPL napisał: Na razie jestem na etapie kupowania nowych dodatków podstawowych-jak dywaniki itp Później może pomyśle.... Gratulacje zakupu Ja myślałem że tymi efektami świetlnymi pokazałeś co będziesz wymieniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolwerin Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Gratuluję zakupu, bazę do modów już masz, teraz trzeba działać Nie wiedziałem, że w naszych B8 mamy taką technologię kosmiczną. Muszę się zorientować co i jak aby dołożyć coś do mojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLENDEK Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) XDDD zrobiłeś mi dzień tym filmikiem, kocham cie Edytowane 5 Sierpnia 2020 przez BLENDEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczonka Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Full opcja majster ale brakuje 1/3 co wyjeżdżało w tym samochodzie faktycznie w full opcji 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawinho Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Fajna furka mod 200 koników i będzie moc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Mam dwa komplety opon Michelin ( letnie i zimowe na alumach) Zimówki na alumach fajnych. (17tki - bieżnik jak nowe) Wersja MMI -- MMI 2g HIGH Wyposażenie: -- czujniki deszczu --czujniki zmierzchu --tempomat (przyspieszanie i zwalnianie przyciskiem na kierownicy) --czujniki parkowania (tył) --3 strefowa klimatyzacja --podgrzewane siedzenia i wiele innych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLENDEK Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Furka naprawdę kozak, dobrze trafiłeś. Długo szukałeś takiej wersji? Jak polecisz z kilkoma modami może na Raceism ją postawisz, lekka gleba i by się nadała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekPL Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 6 minut temu, BLENDEK napisał: Furka naprawdę kozak, dobrze trafiłeś. Długo szukałeś takiej wersji? Jak polecisz z kilkoma modami może na Raceism ją postawisz, lekka gleba i by się nadała To może razem sie umówcie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Troszkę czasu zajęło jej znalezienie. Osobiście byłem po nią w Niemczech. Jest dokładnie taka jaką sobie wymarzyłem. (nawet lepsza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLENDEK Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 13 godzin temu, MaciekPL napisał: To może razem sie umówcie Myślę, że z twoimi klamkami od RS'a zrobisz lepszą furorę Przyłączysz się do nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barti_ Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 W dniu 17.08.2020 o 12:24, NelsonPL napisał: Widzę, że już nawet spersonalizowana rejestracja.. toż to rakieta, a nie Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudin Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 cos czuje ze tu bedzie niezle modzone 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Dobrze czujesz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamd69 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 6 godzin temu, kudin napisał: cos czuje ze tu bedzie niezle modzone Czuję to samo co Ty i pewnie kilku innych zaglądających do tego tematu 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) Co w planach zmian? Na razie podstawowe rzeczy...nowe dywaniki, uchwyt na telefon itp Na pewno nakładki na pedały, ale nie chińskie tylko ze sklepu Audi. Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez NelsonPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barti_ Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Godzinę temu, NelsonPL napisał: Co w planach zmian? Na razie podstawowe rzeczy...nowe dywaniki, uchwyt na telefon itp Na pewno nakładki na pedały, ale nie chińskie tylko ze sklepu Audi. Co mogę ci poradzić - to bez sensu przepłacać za oryginały.. sam założyłem chińczyki i jestem mega zadowolony Zapłaciłem astronomiczne 78 PLN. Teraz widzę jest do tego jeszcze przecena i można je wyrwać za 71,23.. Paliwa hamulca podnóżek pedały pasuje do Audi A4 B8 S4 RS4 Q3 A5 S5 RS5 8T Q5 8R SQ5 A6 C7 A7 S7 S6 4G A8 S8 A8L 4H akcesoria|Pedały| - AliExpress PL.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Jak chcesz zobaczyć jak wyglądają po zamontowaniu to zapraszam do mojego tematu. Link masz w stopce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi