Korzeń Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 pewnie tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Ja tam reflektuje na niedzielę, kaliko ja mam popołudnie wolne, jakby co to wpadaj do mnie povagujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Koniecznie....na razie się parch uspokoił i w awaryjny juz 3 dni nie wszedł.... a wcześniej to codziennie 110 i koniec..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 w piz*e mu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Ta..... wczoraj 200 pociągnął jeszcze..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 kierowniczki całe? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Zimowe paliwo, jazda emerycka i sadzą zalazło, ale jeszcze kilka takich gonitw i się rozruszają...... mam nadzieję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Widziałem niebieskiego metalik a avancie z ramka ".eu" na Terespolskiej...za kierownicą pan po 50..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 zorganizujemy mu wspólny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 jednym słowem: zrobimy mu z d*py jesień średniowiecza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 i powiemy ze to chlopaki z TCS-u :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 panowie kominiarki na głowy, i w drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Ja wożę cały czas w aucie kominiarkę, mam też siekierę i łopatę w bagażniku..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 mnie w kominiarce można spotkać na motorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Mnie w lesie, choć może być ciężko wypatrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Kto się dzisiaj pojawi? Kaliko brać lapka i VAG'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 kaliko przegonił sztrucla i przestał przełączać się w tryb awaryjny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 A będziesz dzisiaj? Może kaliko che błędy posprawdzać pytam tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 nie nie ja sie krece kisielany/zytnia/purzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi