kalik Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Wbij nową datę w temat, bo ten maj przeraża... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Mnie to chyba nie budzet ;; Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 13 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Znowu się wykrecasz :-[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian998998 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Mnie to chyba nie budzet ;;Sent from my телефон Ruszaj dupe nie budzet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Dużo krzyku..... i 4 auta..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 13 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Jak zawsze Grzesiu, jak zawsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian998998 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Dali d*py i tyle;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes2411 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 witam Panowie jak wyciągnąć kostkę z reflektora przedniego tą główną zasilającą, morduję sie z tym już z pół godziny a ta cholera nawet nie drgnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 musisz odbezpieczyć zabezpieczenie ale nie wiem jak to wytłumaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes2411 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 spróbuj ---------- Post dopisany at 10:05 ---------- Poprzedni post napisany at 10:05 ---------- bo mnie już powoli szlak trafia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://img576.imageshack.us/img576/6299/a4wtyczka.jpg najpierw ją odbezpieczasz no i schodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes2411 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 ok dzięki stary spróbuje ---------- Post dopisany at 10:29 ---------- Poprzedni post napisany at 10:27 ---------- meczę sie bo mam problem takiego typu że po zdjęciu i zamontowaniu przedniego zderzaka nie działają mi przeciwmgielne i klakson a wyczytałem że kostka od tego jest gdzieś pod reflektorem lewym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 no to racja wpadaj do mnie zaraz bede montował koledze pdc przód tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes2411 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 pod refletorem to może to i jest ta kostka ale dostań się do niej to zupełnie inna bajka, chyba bez zdejmowania zderzaka przód sie nie obędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 pod refletorem to może to i jest ta kostka ale dostań się do niej to zupełnie inna bajka, chyba bez zdejmowania zderzaka przód sie nie obędzie i co tam dałeś radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes2411 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 co Ty stary może się za to wezmę w sobotę ---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- ale pierwsze miejsce teraz zajmuje wymiana zawieszenia, dzisiaj znów o mało nie oberwałem przedniego zderzaka masakra, zwykły krawężnik na parkingu ja cofam i słysze trzask i pękanie plastiku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 tak nisko masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puffi Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Marcin heble założyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Marcin heble założyłeś?już zapomiałem kiedy http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-awx-czarnyyy-s-line-virus-avus-iii-30-plan-full-;-hample-320-288-a-185895/index43.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puffi Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Lepiej jest?bo u Mnie lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi