Marcino87 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Ja czekam na a6 c7 Jak bedziesz mienial daj znac pozmieniamy fotele z pamieciami Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puffi Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Jeszcze nie masz? ---------- Post dopisany at 09:40 ---------- Poprzedni post napisany at 09:36 ---------- W sobotę byłem w makembodach na cmentarzu bmw i8. Ale kurfa badziew nawet schowka na dres nie zrobili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Jeszcze nie masz?---------- Post dopisany at 09:40 ---------- Poprzedni post napisany at 09:36 ---------- W sobotę byłem w makembodach na cmentarzu bmw i8. Ale kurfa badziew nawet schowka na dres nie zrobili. Bylo dzwonic. A pamieci nie mam czekam na Twoje Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puffi Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Brat szuka a6 c7 i musi być biała,a to gówno i8 chce sprzedać,pewnie będzie w tygodniu to dryndnę poszalejemy w Makem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Brat szuka a6 c7 i musi być biała,a to gówno i8 chce sprzedać,pewnie będzie w tygodniu to dryndnę poszalejemy w Makem. Przemalowac ile to roboty Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes2411 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Witam ktoś wie jaki jest prawidłowy prześwit między podwoziem audi a4 b6 avant a podłożem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Witam ktoś wie jaki jest prawidłowy prześwit między podwoziem audi a4 b6 avant a podłożem? zalezy jakie masz zawieszenie ---------- Post dopisany 08-11-2013 at 14:14 ---------- Poprzedni post napisany 06-11-2013 at 17:44 ---------- Pytam bo to pewnie moj he he Wczoraj tez stales na kwiatowej pod wieczor ? Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes2411 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Stałem, stałem a Ty gdzieś niedaleko "urzędujesz" ? ---------- Post dopisany at 19:44 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ---------- a co do zawieszenia to mam quattro i wiem że mam jakieś żółte amory i nic po za tym nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Stałem, stałem a Ty gdzieś niedaleko "urzędujesz" ?---------- Post dopisany at 19:44 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ---------- a co do zawieszenia to mam quattro i wiem że mam jakieś żółte amory i nic po za tym nie wiem... Ja na koncu kwiatowej 44 Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes2411 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 tak mi się właśnie wydawało że tuż przy samym skrzyżowaniu z prądzyńskiego stoi czasami czarny sedanik he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 tak mi się właśnie wydawało że tuż przy samym skrzyżowaniu z prądzyńskiego stoi czasami czarny sedanik he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes2411 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 No to co trzeba będzie się kiedys spotkać przy "kawie i pączkach" w jakimś barze he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 No to co trzeba będzie się kiedys spotkać przy "kawie i pączkach" w jakimś barze he he A ile to roboty jak bedziesz mnie tam widzial trab Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes2411 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Spoko jak tylko znow bede na kwiatowej to postaram sie zajrzec ---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ---------- Aha a kiedy bedzie nastepny zlocik? Wiesz cos na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george17w Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Panowie, kiedy organizujecie kolejny spocik? może można by było wpaść, chociaż nie jestem z Siedlec, ale u mnie nikt nie organizuje takich zlotów. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes2411 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Ktoś ogląda meczyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puffi Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Chyba meczunio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes2411 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 No i po meczu...to co wszyscy razem NIC SIĘ NIE STAŁO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 http://a4-klub.pl/bluzy-polary-116/polar-klubowy-helikon-tex-x-tura-zapisy-286557/ BRAĆ!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 http://a4-klub.pl/bluzy-polary-116/polar-klubowy-helikon-tex-x-tura-zapisy-286557/BRAĆ!! Nie brac Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi