kalik Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Kurcze Panowie nikt więcej się nie deklaruje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Harry ja odpadam dziś. Dziecko mi się rozchorowało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Spoko sam też nie będę jechał jak nikt inny się nie deklaruje że przyjedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Gdyby się coś zmieniło u mnie dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelmienko Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 HARRY a moze zorganizuj spocik w jakas sobote to i jak chetnie sie do ciebie wybiore i tez bym przebadal swoje wozidelko jak tam sprzedales juz felgi?? [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 16:15_________________________________________________ Witam, koledzy ja się piszę na spocik tylko mam problem z maglownicą (cieknie pod osłonami) Może ktoś z Was wie gdzie najlepiej i najszybciej zregenerować magiel. pozdro jaro http://www.przekladnie-janmot.admoto.pl/?4 wiem ze to dosyc daleko ale robia naprawde dobrze i chyba niedrogo http://moto.allegro.pl/item589458660_maglownica_przekladnia_iveco_daily_do_2000_roku.html a u tych robilem ale w dostawczym i narazie nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 możemy się spotkać i w sobotę lub niedzielę nie ma problemu, jak ktoś się pisze na jutro lub niedzielę to czemu nie felg jeszcze nie sprzedałem z gościem już prawie załatwiłem sprawę, ale zrobił mnie w jajo i odwołał wszystko w ostatniej chwili... zapraszam vaga mam i użycze jak potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelmienko Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 wiesz co ja to najchetniej bym wpadl w sobote 2 maja bo akurat mam zjazd i koncze okolo 19 a nie chce mi sie z bialej specjalnie jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ja nie wiem czy nie wyjadę gdzieś na weekend majowy, ale na bieżąco będzie info w tym poście pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Kogo się można dziś spodziewać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 będę na dosłownie 5 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 znów full frekwencja ja i kaliko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 i moja żona.... :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 bylem 15:55 akurat przemo z tcs bral sie z kims na cwiare pod cieciowka mostostalu stala znajoma a4 ale nikogo w srodku musialem sie zawijac bo bylo przedemna ponad 600km drogi. jeszcze odrobimy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 to kurcze musieliśmy się minąć ja podjechałem koło 16:05, a kaliko z ochroniarzem koło 16:10 odrobimy na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Pewnie, odbijemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zobaczymy co wyjedzie z tym weekendem majowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MDM Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 ja na spoty nad zalew to nie będę przyjezdzał. Dwa razy szybciej z buta dojdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Ktoś podczepił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Hugo był wspaniałomyślny :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi