rafalekx Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Nie moja wina już prawie miałem wychodzić z domu ale zadzwoniłem do gościa żeby potwierdzić godzinę 16. itd. Koleś do mnie, że bardzo mnie przeprasza, ale ma jakieś tam wesele czy coś jutro siostry i że zagonili go do pomocy. Prosił o przełożenie na przyszły tydzień itp. Mi to ryba, najwyżej Solar zniesie jajo że tak dlugo fotelików nie odbierze
kalik Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Dziwny koleś... Przecież to chwila czasu... za tydzień koleś pewnie będzie miał kaca po weselu...
HarryH Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Opublikowano 19 Listopada 2010 no trudno to niedziela o 17 tak jak było mówione ;D
rafalekx Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Jasne że chwila 5 minut dojazd w jedną stronę 2 minuty mi to wyrzuca na plac minutę wrzucam do kufra daję mu kasę i nara. 15 minut i koleś wraca pomagać przy weselu. Chociaż nie wiem może to wesele gdzieś dalej czy coś. nie moja sprawa prosił o przełożenie to nie będę jechał i gościa na siłę gonił. W sumie to nie mi zależy. Solar kupił niech dzwoni i dowiaduje się o co chodzi.
rafalekx Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Także sorry chlopaki że tylko zamieszanie wyszło z tym mini mini spotem Ale może jeszcze się uda spotkać
rafalekx Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 nom My to się w sumie już spotkaliśmy u Bryni Rok temu na Air show dobrze kojarzę?
Korzeń Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Tak, a na a pokładzie miałeś dziewczynę brata Krzyha tak? :polew:
rafalekx Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Tak, a na a pokładzie miałeś dziewczynę brata Krzyha tak? :polew: no tak było miał niezłą minę jak ją zobaczył że ze mną wchodzi do domu Bryni
Korzeń Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 poszła że tak powiem załatwić potrzebę, a Krzyho, Ty ja ją znam ;-)
rafalekx Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 poszła że tak powiem załatwić potrzebę, a Krzyho, Ty ja ją znam ;-) "Ty ja ją znam, a tego ch#ja nie!" Dobrze, że nie rzucił się na mnie z pięściami
Korzeń Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 z pięściami to spoko ciesz się, że z kasku nie dostałeś :polew:
rafalekx Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 z pięściami to spoko ciesz się, że z kasku nie dostałeś :polew: Dobrze że zapytałem czyje to hulajnogi I czy przypadkiem nie zna mojego kumpla Bo mogłoby się dziać
Korzeń Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 piątek. koniec pracy :polew: :polew: :polew: :polew: krzysiek ma na nazwisko piątek )))
kalik Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Nie Korzeniu, na pół było, nie był zagrzany do końca jeszcze.
Korzeń Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 no no, ja przy 52 km/h musiałem hamować bo zaczynało się ograniczenie do 50-ciu :gwizdanie:
kalik Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Ja przy 140 delikatnie przyhamowałem, bo mi się światła zmianiły..ale zdążyłem skręcić.
Rekomendowane odpowiedzi