kalik Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Cześć. Troszkę się na spota spóźniłeś.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 :gwizdanie: jeszcze będzie okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Wczoraj znowu ludzi dowaliło...Jarek, Piotrek i ja.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 istne tłumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Nie było gdzie auta zostawić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 no nie bylo bo gdzie nie postawisz to kołpaki ukradną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 A nie prawda.... jednemu nie ukradli. Huragan ma usprawiedliwienie bo tyrał. Tuska nie widziałeś w okolicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Nie widziałem, przebywałem ostatnio z dala od niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 I tu się mylisz.... Tusk w Dolomitach urlop spędzał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 a to nie wiedziałem ja na wsi bylem a wszyscy myślą że na nartach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 V Edycja Polarków Klubowych >> ZAPISY << Serdecznie Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Jeszcze z tydzień i takie sprzęty będą potrzebne żeby powyciągać auta z centrum, 3 Maja, Terespolska, Składowa i na pewno wiele, wiele innych.....[br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 09:01_________________________________________________Żyje ktoś??? Może by pospocił w weekend?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Sobota ok. Niedziela odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Eh, to odwrotnie niż u mnie..... Może dziś wieczór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 dam znać 17-18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 dziś i niedziela odpada, sobota wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Będzie beze mnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 w sobote to przadopodobnie i ja sie skusze jak mozna ostatnio mialem wyjazd sluzbowy i tak zamilklem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 jutro jakby pogoda dopisała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi