kalik Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Diesel jest, bo... w sumie sam nie wiem dlaczego. Pierwsze auto, którym jeździłem miało 650cm pojemności - biały trup 126p, potem była Vectra 1.8 - bordowy trup. Teraz jest 1.9 tdi - czerwony parch... A następne będzie chyba bena + gaz, chociaż obiecałem sobie, że to auto będzie miało u mnie dożywocie. Harry woził mnie raz swoim 1.8T, w środku ciuchutko, nic nie trzęsie, aż się cieplej w sercu robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 W sumie ja przed PB + LPG miałem AFN-a 110KM i byłem zadowolony z tego silniczka - może trochę za głośny ale, jeszcze gdzieś leży zaworek N75 jak ktoś chce dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Z forum tutaj tylko ja jeden jeżdze AFN.... i jeden AHU jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kisielek Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 wracając do tematu to można się za tydzień ustawić pod mostostal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Same A4 czy pod TCS się podpinamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyt Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Same A4 czy pod TCS się podpinamy? Turniej Czterech Skoczni już się dawno skończył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Ja tam Małysza lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ja tam Małysza lubię. a na Małysza? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Różnie bywa..[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 22:49_________________________________________________Broda to Ciebie tak zestresowałem 15 minut temu na Brzeskiej przed pierwszymi światłami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 dwa wystające tłumiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Tak... Jak przypierdolil potem ze świteł..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Różnie bywa..[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 22:49_________________________________________________Broda to Ciebie tak zestresowałem 15 minut temu na Brzeskiej przed pierwszymi światłami? Przepraszam - poniosło mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Tam myślałem, że to Ty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Tam myślałem, że to Ty... Jechałem zestresowany z roboty i musiałem odreagować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Spoko. To jest 4motion ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 V6 Motion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Ja miełem problemy z trakcją jeszcze na 3...a ten wystrzelił jak z procy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ...mało jeszcze widziałeś :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zależy czego.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 kaliko44 a swoją drogą ładne to twoje A i kolorek i felunek ori i jakoś nisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi