Marcino87 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 tak za kołbielą kawałek a jak z anglika to chwila roboty więc na razie jak jesteś na urlopie jeździj spokojnie później tylko kwestia przeprogramowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 dopiero czytam ;([br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 19:39_________________________________________________... uważajcie pod stokrotką jak parkujecie bo ktoś rozdaje karne kutsy ps. a jakbyście chcieli kupić takie naklejki to wiem gdzie są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 nie powiem kto rozdaje , a ten samochod jakis znajomy sie wydaje dzis nie mialem szans pojawic sie na spocie ale moze ktos porobil jakies fotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Było 2 osoby... eh..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Sorry chłopaki ale z podwórka nie dałem rady wyjechać... przez ten deszcz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Było powiedzieć, podjechałbym po Ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Wyciągałem auto z kumplem. Zajechalem po 18.00, ale już nikogo nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 O 18 się rozjechaliśmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 będzie pogoda to się spocimy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 W weekend mam jechać na Mazury... ma padać.... kurka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 w weekend jade góry, ma być pięknie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 super :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 chce takie kombi a raczej silnik z niego ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Siema Wiedziałem że kombi są szybsze (co nie Harry) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 gdzie znaleźć ile dziennie samochodów przejeżdża siedlecką obwodnicą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 gdzie znaleźć ile dziennie samochodów przejeżdża siedlecką obwodnicą? krzesełko, parasol i idziesz liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Policz ile aut w ciągu 5 minut przejedzie, potem pomnóż wynik prze 288 i będziesz wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 to policze o 13:55 przy mostostalu, jak wszystko stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Kiedyś tak robiłem ankiety do pracy....., zrobiłem 20 ankiet i wyniki pomnożyłem przez 5.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi