Copywriter Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Jak w temacie... Looknijcie... Autko 1.6 benzyna, rocznik 95 (w tej chwili mam lampki z połamanymi uchwytami bez halogenów wersję). Czy wtyczka i rozmiar spasi? Czy coś trza przerabiać?
wojtekce Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 popraw temat i wrzuć fotkę :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_reflektory_zespolone_po_ii_lifcie_rezanie_i_montaz-t15032.315.html poczytaj
Copywriter Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zatem spytam inaczej... Czy mozecie mi wskazać takie, których nie trzeba przerabiać? Które wystarczy wkręcić i podpiąć?
Mariusz Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Podejdą te lampy do twojej Audiczki tylko trzeba podciąć błotniki troszkę i są do tych lamp inne kostki ja też takie sobie zamontowałem Niekupuj tych podróbek z allegro tylko oryginał Valeo te podróby to kicha sam chciałem je kupić ale po oglądnięciu u kolegi tych podróbek to zdecydowałem się na ORGINALNE CO ORYGINAŁ TO ORYGINAŁ
bigos_s Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Pomijając fakt że są to lampki poliftowe/zespolone i jak byś chciał je montować u siebie to czeka Cię rezanko błotnika itp. To coś dziwnie one wyglądają prawa wygląda na młodszą i w lepszym stanie. _________________________________________________ Mariusz Ile wyniosły Cię te ori Valeo ? i co do nich zamontowałeś H7 czy HIDa?
Copywriter Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Na Allegro pełno lampek... Ja chciałem jakieś zespolone właśnie. Ale najlepiej bez rezania blachy... A te Valeo to które np? Może mi ktoś z Was wskazać jakiś link do nich, choćby na Allegro? Dzięks!
Cuber Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 temat poruszany setki razy na forum :gwizdanie: zamykam
Rekomendowane odpowiedzi