STRAZAK2701 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 witam wszystkich mam pewien problem i nikt nie ma pojecia jak go rozwiazac a mianowicie air bag gdy samochod jest zimny to kontrolka nie gasnie wogole im dluzej jade to zaczyna mrugac az wkoncu po ok50 km dopiero gasnie co z tym zrobic ? podlanaczalem sie pod komputer i nie wykazalo zadnych bledow
netox Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ja miałem podobnie i pod kompem mu to gosc usunął teraz jest spokój
łysy1406837913 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 tez tak miałem tyle ze mi ta kontrolka gasła troche szybciej po jakis 5 min ale po podłączeniu pod komputer i skasowaniu jest ok
arczi900819 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ale jak gaśnie po przejechaniu jakiegoś dystansu to znaczy że to jest błąd, bo przecież jakby awaria to by się cały czas świeciła. Spróbuj podpiąć pod innego Vaga bo niektóre przecież są uniwersalne a niektóre specjalnie do AUDI&VW.
robi1811 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ja wymieniałem żarówki w światłach i zapaliła się i nie chce zgasnąć.... Byłem u gościa który mówił że trzeba kupić Taśmę poduszki kierowcy.. Tu macie jak to wygląda http://moto.allegro.pl/item610247296_tasma_poduszki_airbagu_powietrznej_audi_a4.html
boseron Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Vag-iem usuniesz błąd poduchy albo Ci cos nie łączy
fantastic Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Ja wymieniałem żarówki w światłach i zapaliła się i nie chce zgasnąć.... Byłem u gościa który mówił że trzeba kupić Taśmę poduszki kierowcy.. Tu macie jak to wygląda http://moto.allegro.pl/item610247296_tasma_poduszki_airbagu_powietrznej_audi_a4.html a co mają wspólnego światła z poduchą - coś tu śmierdzi na odległość Strażak kontrolka korzysta z tego samego ECU co VAG - jak się świeci kontrolka to VAG musi znaleść błąd, podjedz do innego fachowca bo ten coś kiepsko się zna
robi1811 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Teraz już wszystko jest OK. Koleś już zrobił i nie świeci....
Rekomendowane odpowiedzi