Darekwolak Opublikowano 2 Października 2020 Opublikowano 2 Października 2020 Witajcie! Po wymianie rozrządu w audi a4 b8 2.0 tdi, rolek, napinacza, paska plus wymianie mikro paska i napinacza. Odpaliłem autko i piszczy na zimnym silniku. Dźwięk wydobywa sięu gory od strony wtryskiwaczy. Mieliście już problem z taką przypadłością???
gruzin519 Opublikowano 4 Października 2020 Opublikowano 4 Października 2020 Raczej pasek od osprzętu piszczy, niby nowy a badziewie. Ja przy zmianie rozrządu włożyłem pasek Conti na osprzęt i niestety ale musiałem go zmienić bo piski jakie wydawał doprowadzały do szewskiej pasji. Kupiłem Dayco i mam spokój.
Darekwolak Opublikowano 6 Października 2020 Autor Opublikowano 6 Października 2020 W dniu 4.10.2020 o 13:08, gruzin519 napisał: Raczej pasek od osprzętu piszczy, niby nowy a badziewie. Ja przy zmianie rozrządu włożyłem pasek Conti na osprzęt i niestety ale musiałem go zmienić bo piski jakie wydawał doprowadzały do szewskiej pasji. Kupiłem Dayco i mam spokój. Witaj! Tu masz rację... Winna była rolka prowadząca i pasek. Wydawały z siebie straszne dźwięki. U mnie zmiana na Continental załatwiła sprawę... Jak widać trzeba mieć szczęście by trafić na dobry zestaw.... Temat zamykam. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi