Szymon99 Opublikowano 4 Października 2020 Opublikowano 4 Października 2020 (edytowane) Witam. Poprzedni właściciel zamontował w aucie reflektory ksenonowe, chciałbym je zmienić na zwykłe H7, ponieważ nie mam samopoziomowania i spryskiwaczy. Jakie reflektory kupić? Ma ktoś coś sprawdzonego? Ile mogą być warte używane reflektory z valeo d1s? Czy relfektory z H7 bd pasowały P&P czy trzeba bedzie jeszcze coś zmienić? Edytowane 4 Października 2020 przez Szymon99
pila24 Opublikowano 4 Października 2020 Opublikowano 4 Października 2020 57 minut temu, Szymon99 napisał: Czy relfektory z H7 bd pasowały P&P czy trzeba bedzie jeszcze coś zmienić? Jak nic w instalacji nie przerabiał to normalnie będą pasowały bo takie były z fabryki. Za lampy kpl xenon możesz wołać 500-600zl. Używki H7 w dobrym stanie za połowę ceny kupisz,umyj je w środku przed montażem. 1
Szymon99 Opublikowano 4 Października 2020 Autor Opublikowano 4 Października 2020 52 minuty temu, pila24 napisał: Jak nic w instalacji nie przerabiał to normalnie będą pasowały bo takie były z fabryki. Za lampy kpl xenon możesz wołać 500-600zl. Używki H7 w dobrym stanie za połowę ceny kupisz,umyj je w środku przed montażem. To są reflektory razem z przetwornicami i widziałem, że niektórzy wystawiają je za ok 500zł za szt tylko nwm czy cena jest realna. A reflektory z H7 nowe z firmy DEPO kosztują ok 500zł i szukam kogoś kto je miał włożone u siebie i dałby opinie
Fido Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 Z tego co czytałem tu na forum, to opinia o Depo jest jedna, do d*py.
GreGoriO Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 Trochę cierpliwości i regeneracja, albo zlecić komuś z forum kto nam to zrobi. Nowe soczewki, z odbłyśnikami. Wynik o niebo lepszy niż chinskie Depo...
dekiel 13 Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 W dniu 4.10.2020 o 15:23, Szymon99 napisał: To są reflektory razem z przetwornicami i widziałem, że niektórzy wystawiają je za ok 500zł za szt tylko nwm czy cena jest realna. A reflektory z H7 nowe z firmy DEPO kosztują ok 500zł i szukam kogoś kto je miał włożone u siebie i dałby opinie Napisz do Kamila VAG regeneracji lamp. Świecą niebo lepiej po zabiegu.
Rekomendowane odpowiedzi