Jarek882 Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 Witam! Mam problem coś mi huczy w aucie im szybciej jadę tym bardziej. Skrzynia oznaczenie GBA przebieg 360 tyś i nie wiem czy to opony czy coś z układu napędowego? Załączam pare filmików. https://www.youtube.com/watch?v=UhUYzQ41kRM&ab_channel=Jarek882 https://www.youtube.com/watch?v=R9GrfE-Kvqc&feature=youtu.be&ab_channel=Jarek882
kamil-vag Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 Problem znany na forum. Szukaj używki z B7 i wyjdzie to taniej i szybciej niż regeneracja GBA. Podpowiem ze możesz założyć JEM lub HCK
Jarek882 Opublikowano 5 Października 2020 Autor Opublikowano 5 Października 2020 2 godziny temu, kamil-vag napisał: Problem znany na forum. Szukaj używki z B7 i wyjdzie to taniej i szybciej niż regeneracja GBA. Podpowiem ze możesz założyć JEM lub HCK Znalazłem niedaleko siebie hck i ma wszystko cięgna podporę ale sprzedający twierdzi że jest z b6? Jazda z taką skrzynia co mam czymś grozi?
kamil-vag Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 Długo mi szumiała i jeździłem, ale każda trasa to była tragedia dla komfortu psychicznego ? HCK jest dłuższa od JEM, czyli lepsza na trasy, ona chyba wychodziła już w końcówce B6.
Jarek882 Opublikowano 5 Października 2020 Autor Opublikowano 5 Października 2020 53 minuty temu, kamil-vag napisał: Długo mi szumiała i jeździłem, ale każda trasa to była tragedia dla komfortu psychicznego ? HCK jest dłuższa od JEM, czyli lepsza na trasy, ona chyba wychodziła już w końcówce B6. Sorki HCF ten gościu ma.
kamil-vag Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 Szukaj najlepiej typowo z B7.
Jarek882 Opublikowano 5 Października 2020 Autor Opublikowano 5 Października 2020 39 minut temu, kamil-vag napisał: Szukaj najlepiej typowo z B7. Pozostaje allegro czy masz może jakiś namiar?
kamil-vag Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 Na forum popytaj sprzedających.
Jarek882 Opublikowano 5 Października 2020 Autor Opublikowano 5 Października 2020 1 minutę temu, kamil-vag napisał: Na forum popytaj sprzedających. A powiedz mi jakąś skrzynie bez większej rzeźby p2p bez zmiany cięgien i podpór? HCK podejdzie?
Rekomendowane odpowiedzi