arthrawn76 Opublikowano 13 Października 2020 Opublikowano 13 Października 2020 Witam. Mam duży problem z otwieraniem drzwi przez pilota. Od samego początku otwieram tylko z Kluczyk. Byłem u magika i po 2 godzinach się poddał. Ewidentnie vag nie widzi kluczyka. Czy można to jakoś ogarnąć? Dodatkowym problemem jest włączenie samoczynne świateł awaryjnych podczas otwierania drzwi kluczykiem lub po ich zamknięciu. Dzieje sie tak raz na kilka dni. Bardzo proszę o pomoc. Mieszkam w UK I ciężko z dobrym magikiem od takich problemów. Co muszę zrobić? Wymiana modułu komfortu? Kluczyk mam niestety tylko 1...
pila24 Opublikowano 13 Października 2020 Opublikowano 13 Października 2020 15 minut temu, arthrawn76 napisał: Wymiana modułu komfortu? Na to wskazują objawy.
arthrawn76 Opublikowano 14 Października 2020 Autor Opublikowano 14 Października 2020 Czyli wymiana wszystko powinno załatwić? Kolego, najważniejsza sprawa, kupując moduł na co zwrócić uwagę? Nie chce podwójnie kasy wydać... Dziękuję za info
Lukasz_mk2 Opublikowano 14 Października 2020 Opublikowano 14 Października 2020 28 minut temu, arthrawn76 napisał: Czyli wymiana wszystko powinno załatwić? Kolego, najważniejsza sprawa, kupując moduł na co zwrócić uwagę? Nie chce podwójnie kasy wydać... Dziękuję za info poczytaj i wszystkiego się dowiesz:
Rekomendowane odpowiedzi