turdzi Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 uwaga na złodzieji zdjęć, o to przykład kradzieży mojego zdjęcia http://otomoto.pl/audi-a4-C13034641.html tobie ktos felgi przywlaszczyl a mi caly samochod , jakis baran przywlaszczyl sobie zdjecie mojej bylej imprezy GT i sobie interesik reklamowal ( wynajem do slubu i inne takie ) i chyba dwa miesiace walczylem z allegro zanim zdjeli zdjecie a sam klient wielce zaskoczony przez tel. byl dlaczego mi to przeszkadza ze moje auto z moimi numerami jest na zdjeciu ............
źrebak Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Opublikowano 6 Lipca 2010 uwaga na złodzieji zdjęć, o to przykład kradzieży mojego zdjęcia http://otomoto.pl/audi-a4-C13034641.html tobie ktos felgi przywlaszczyl a mi caly samochod , jakis baran przywlaszczyl sobie zdjecie mojej bylej imprezy GT i sobie interesik reklamowal ( wynajem do slubu i inne takie ) i chyba dwa miesiace walczylem z allegro zanim zdjeli zdjecie a sam klient wielce zaskoczony przez tel. byl dlaczego mi to przeszkadza ze moje auto z moimi numerami jest na zdjeciu ............ przywłaszczone zostało zdjęcie - nie felgi - chyba że koledze Bieniek skradziono? Ad. moich zdjęć - pisałem do otomoto i na bieżąco usuwają, co z tego jednak, jak ktoś uparcie dalej je wykorzystuje
turdzi Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Ad. moich zdjęć - pisałem do otomoto i na bieżąco usuwają, co z tego jednak, jak ktoś uparcie dalej je wykorzystuje znam temat ,....... nie pozostaje nic innego jak zalatwic to po polsku , jak ktos z okolicy to tel. i w ryj
Bieniek Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Te felgi poprostu za przesliczne!! Choruja na takie. Mam takie tyle,ze 17 i srebne no i nie ori,a auto ukradli mi na innych kolach...
Wojtek_A4 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Zawsze sie zastanawiam co Wy w tych kolach widzicie...
variocustoms Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Dobry środek do mycoa + microfibra i git, polecam Rim Wax ze smart wax'a - mycie praktycznie tylko ciśnieniem, wosk tworzy warstwę ochronną, sam swoje chromy zabezpieczyłem i jest bomba, kumplowi dzisiaj kupiłem do GL'a www.smartwax.pl
źrebak Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 witam ponownie - autko jest na sprzedaż, póki co w komplecie z felgami - chyba, że nie będzie chętnych to w ruch pójdą zarówno felgi jak i skóry, kierownica itp....
virus Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 to czego sprzedajesz zmieniasz na inny model
źrebak Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 zamówiłem nowego S-Maxa, potrzebne było większe auto - rodzina w rozwoju:)
źrebak Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 Audi NA TEN MOMENT nie oferuje tego co potrzebuje, niestety może kiedyś zdecydują się zrobić jakiegoś fajnego VAN-a, a6 to komfort podróżowania dla jedynie 4 osób Q5 za drogie i za małe Q7 to już ogromny potwór Chwilowe rozstanie nieukninione Tak więc chwilowe rozstanie z AUDI
mgtan Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 a moze VW Tiguan lub Touran albo Sharan chociaż w VAG zostaniesz... i nie dostaniesz tak w dupe na spadku wartości jak na Fordzie
źrebak Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 decyzja już podjęta - S MAX zamówiony Touran okazał się za mały a Sharan nie przypadł do gustu co do utraty wartości - z tym trzeba się poprostu pogodzić Co do AUDI - w pierwszej kolejności trzeba zaspokoić potrzeby rodziny - przyjdzie i czas na kupno autka wyłącznie do wożenia siebie(do offroadu mam już JEEP-a, jeszcze coś sportowego by się przydało... )- i tu napewno będę skłaniał się ku AUDI - może za rok lub dwa
źrebak Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Opublikowano 16 Lutego 2011 AUDI sprzedane SMAX w innym wątku http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=186408.0 [br]Dopisany: 12 Luty 2011, 19:00_________________________________________________SPRZEDANY - proszę o zamknięcie
Rekomendowane odpowiedzi