Arnem Opublikowano 20 Października 2020 Opublikowano 20 Października 2020 Witam Chciałem wymienić listwę wewnętrzną drzwi od kierowcy bo moja jest zarysowana w kilku miejscach od pasów. W necie można takie listwy dość tanio kupić za 20 zł ale tu pojawia się problem bo o ile po nr seryjnym łatwo część zidentyfikować no to jeszcze jest kilka odcieni srebrnego i wolałbym nie kupować na oko, jak mógłbym określić odcień lakieru mojej listwy? ps. może się mylę i wszystkie te listwy z nr seryjnym 8E0867409 są w tym samym kolorze i odcieniu tylko na zdjęciach wygląda, że to inny odcień?
MaTeo85 Opublikowano 20 Października 2020 Opublikowano 20 Października 2020 Zdejmij listwę i od spodu będzie naklejka z kodem koloru. Wtedy będziesz wiedział czego szukać.
Muskel1 Opublikowano 20 Października 2020 Opublikowano 20 Października 2020 (edytowane) Srebrne były 4 rodzaje: WW4-szczotkowane aluminium (szare) Q88-szczotkowane aluminium (jasno szare) 25W-srebrno-aluminiowe 1NK-srebrno-aluminiowe szczotkowane Tak jak kolega wyżej pisał, na wewn. stronie powinna być naklejka z jednym z tych kodów. Edytowane 20 Października 2020 przez Muskel1
Arnem Opublikowano 20 Października 2020 Autor Opublikowano 20 Października 2020 Z tyłu mam tylko to co na zdjęciu. Jutro zdemontuje pozostałe listwy może pod którąś znajdę. Dzięki za pomoc. Z opisu wyglądają raczej jak szczotkowanie aluminium.
MaTeo85 Opublikowano 20 Października 2020 Opublikowano 20 Października 2020 Zdejmij listwę z innych drzwi, tu może gdzieś naklejka się odkleiła czy coś. Albo podnieś osłonę wokół drążka zmiany biegów też łatwo to zrobić.
Rekomendowane odpowiedzi