Kokosvag Opublikowano 22 Października 2020 Opublikowano 22 Października 2020 (edytowane) Witam kupilem audi s4 b8 lift z usa,czy ktos moze mi pomoc jak uruchomic karte sim z orange. Z autem byla karta sim z usa ale wiadomo nic nie działa. Wlozylem moja karte sim z orange internet mobilny i nic nie dziala,nie widzi audi connect itd. Jak to uruchomic,z gory dziekuje Moja wersja mmi Edytowane 22 Października 2020 przez Tom A4
Barti_ Opublikowano 22 Października 2020 Opublikowano 22 Października 2020 (edytowane) Prawdopodobnie problemem jest to, że chcesz korzystać z europejskiej karty w nawigacji, która z tego co widzę jest w dalszym ciągu US. Myślę, że w pierwszej kolejności musisz przekodować SOFT na europejski. Tutaj masz odpowiedzi na wszystkie pytania w jaki sposób powinno to działać: FAQ > Audi connect > Audi Polska | Przewaga dzięki technice WWW.AUDI.PL Ewentualnie możesz jeszcze spróbować poniższej instrukcji: Audi A4 roku 2014 Korzystanie z oddzielnej karty SIM WWW.MANUALESAUDI.COM Edytowane 22 Października 2020 przez Barti_
Kokosvag Opublikowano 22 Października 2020 Autor Opublikowano 22 Października 2020 Ok a kto ogarnia taki soft,jaki dokladnie musi byc pod 3G+ tylko?
Tom A4 Opublikowano 22 Października 2020 Opublikowano 22 Października 2020 kodowanie nic nie da to raz, dwa do przerobienia mmi plus tuner inaczej z radiem będzie problem, trzy nawigacja też , cztery żadna karta sim eu nie ruszy w us bez przerobienia.
Kokosvag Opublikowano 22 Października 2020 Autor Opublikowano 22 Października 2020 Czyli gra nie warta swieczki bo jeszcze mozna cos zepsuc. A i koszta pewnie spore takiej przerobki.
Tom A4 Opublikowano 23 Października 2020 Opublikowano 23 Października 2020 Be wiedzy plików na pewno da się uszkodzić.
Rekomendowane odpowiedzi