Kamil1997 Opublikowano 31 Października 2020 Opublikowano 31 Października 2020 (edytowane) Witam ma problem z ubogą mieszanką na pb jakoś jedzie ale korekta krótka przy bucie w podłodze leci na 25 na lpg również to samo. Auto po sofcie turbo k03s hybryda, fmic, dp ,tip3, wtryski 430. Szczelność dolotu sprawdzałem kompresorem i żadnej nieszczelności nie zlokalizowałem. Aktulane logi pb Show log - VAGLOGI WWW.VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI WWW.VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI WWW.VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Edytowane 31 Października 2020 przez Kamil1997
ulisses Opublikowano 31 Października 2020 Opublikowano 31 Października 2020 Sprawdź ciśnienie paliwa przy butowaniu, prawdopodobnie pompa paliwa niedomaga.
Kamil1997 Opublikowano 31 Października 2020 Autor Opublikowano 31 Października 2020 Sprawdziłem 3.8bara pompę wymienię w poniedziałek. Na lpg też nie chce jechać a było wszystko ok. Sonda pokazuje niby ubogo na próbę podlałem i jescze gorzej więc zuborzyłem na próbę i zaczoł jechać.
ulisses Opublikowano 31 Października 2020 Opublikowano 31 Października 2020 3,8b na wolnych obrotach czy z podczas jazdy z butem w podłodze?
Kamil1997 Opublikowano 31 Października 2020 Autor Opublikowano 31 Października 2020 (edytowane) Przy butowaniu schodziło na 3.6. Ale na LPG powinien jechać o ile się nie mylę jeśli by to była pompa? Edytowane 1 Listopada 2020 przez Kamil1997
ulisses Opublikowano 2 Listopada 2020 Opublikowano 2 Listopada 2020 Tak, powinien mieć lepsze korekty na lpg, chyba że to jednak nie pompa i coś w sofcie jest namieszane. Od zawsze tak było czy zepsuło się z dnia na dzień?
Kamil1997 Opublikowano 3 Listopada 2020 Autor Opublikowano 3 Listopada 2020 Wczesnej było ok bo nawet osobiście stroniłem LPG i korekty były igła. Podmienienie jescze maf.
Kamil1997 Opublikowano 5 Listopada 2020 Autor Opublikowano 5 Listopada 2020 Problem rozwiązany sonda głupoty pokazywała ?
Rekomendowane odpowiedzi