Dziki84 Opublikowano 1 Listopada 2020 Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) Witam. Czy ktoś podpowie w czym jest problem, że przy skanowaniu wywala mi taki błąd? Edytowane 14 Grudnia 2020 przez Dziki84
Muskel1 Opublikowano 1 Listopada 2020 Opublikowano 1 Listopada 2020 Kolego kod błędu i jego opis jest na górze nad tym co wrzuciłeś.
Dziki84 Opublikowano 1 Listopada 2020 Autor Opublikowano 1 Listopada 2020 W dalszym ciągu nie wiem co on oznacza ?
Muskel1 Opublikowano 1 Listopada 2020 Opublikowano 1 Listopada 2020 Stan błędu to nie jest kod błędu. Kod błędu podany jest nad stanem błędu. Nie widać tego na zdjęciu bo zescrollowałeś za nisko. Zrób Autoscan i go tu wrzuć.
Muskel1 Opublikowano 1 Listopada 2020 Opublikowano 1 Listopada 2020 Robiłeś jakieś zmiany w kodowaniu albo coś w zielonym menu grzebałeś?
Dziki84 Opublikowano 1 Listopada 2020 Autor Opublikowano 1 Listopada 2020 13 minut temu, Muskel1 napisał: Robiłeś jakieś zmiany w kodowaniu albo coś w zielonym menu grzebałeś? Tak, lecz nie pamiętam teraz co zmieniałem.
Muskel1 Opublikowano 1 Listopada 2020 Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) Co zmieniałeś? Kodowanie w sterownikach czy w zielonym menu? Edytowane 1 Listopada 2020 przez Muskel1
Dziki84 Opublikowano 1 Listopada 2020 Autor Opublikowano 1 Listopada 2020 Godzinę temu, Muskel1 napisał: Co zmieniałeś? Kodowanie w sterownikach czy w zielonym menu? Zielone menu i z tego co pamiętam to funkcję wietrzenia
Muskel1 Opublikowano 1 Listopada 2020 Opublikowano 1 Listopada 2020 Według jakiego schematu zmieniałeś, gdzie to znalazłeś co chciałeś zmienić?
Dziki84 Opublikowano 1 Listopada 2020 Autor Opublikowano 1 Listopada 2020 24 minuty temu, Muskel1 napisał: Według jakiego schematu zmieniałeś, gdzie to znalazłeś co chciałeś zmienić? Próbowałem iść tym tropem lecz nie pomogło. Chyba coś zapomniałam ?
Muskel1 Opublikowano 1 Listopada 2020 Opublikowano 1 Listopada 2020 Napisz jakie masz wyposażenie czyli: 1. Masz ogrzewanie postojowe? 2. Masz kierownicę multifunkcyjną? 3. Masz szyberdach? 4. Masz podgrzewane siedzenia? 5. Masz head up display? 6. Masz hak holowniczy? Potrzebujemy tych informacji żeby móc sprawdzić zgodność z zaznaczonymi rzeczami w poniższych fotkach, które tu proszę wrzuć. Zrób zdjęcia zielonego menu z następujących folderów i je tu wrzuć. Trochę tego będzie. Tylko patrz dobrze co robisz, żeby nie zaznaczyć przez przypadek czegoś jak będziesz kręcić gałką mmi: Car/cardevicelist Car/cardevicelist_2 Car/carextdevicelist Car/carfunctionlist Car/carprotocollswitch Car/carbusassignment Car/carmenuoperation
Barti_ Opublikowano 2 Listopada 2020 Opublikowano 2 Listopada 2020 @Muskel1 Ciebie to chyba powinni wyświęcić za życia za tą cierpliwość do asów tuningu..
Muskel1 Opublikowano 2 Listopada 2020 Opublikowano 2 Listopada 2020 1 minutę temu, Barti_ napisał: @Muskel1 Ciebie to chyba powinni wyświęcić za życia za tą cierpliwość do asów tuningu.. Złamałem palca na służbie i mi się nudzi
Rekomendowane odpowiedzi