marasso Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 pytanie brzmi: czy byly takie silniki na pompie wtryskowej po roku 2000 czy wtedy juz wszystko co wychodzilo to PD? chodzi mi o sedany...
marasso Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2009 o! to mnie kolega zaskoczyl teraz troche... a jakie kody jesli mozna?
Baza Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 AVG,AHH,AHU To w jakich budach były montowane i do którego roku?
KrzyHo Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 W budzie B5 sedan i avant do 2000 roku, może kilka avantów z 2001 roku ma taki silnik. Dalej są tylko silniki na PD.
A-rek Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 pozwolicie ze podlacze sie pod ten temat bo nie znalazlem innego. jaka dokladnie jest roznica miedzy 1.9 TDi 110 KM, a 116 KM? a jaka jest roznica w uzytkowaniu tych dwoch typow silnikow? ktory z tych silnikow jest lepszy i dlaczego?
AdasWawa Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 pozwolicie ze podlacze sie pod ten temat bo nie znalazlem innego. jaka dokladnie jest roznica miedzy 1.9 TDi 110 KM, a 116 KM? a jaka jest roznica w uzytkowaniu tych dwoch typow silnikow? ktory z tych silnikow jest lepszy i dlaczego? jest na forum taki temat poszukaj
A-rek Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 szkoda ze nie podales linka do tematu skoro wiesz ze juz taki jest. ja wczoraj prawie godzine przeszukiwalem forum i znalazlem tylko ten....
Cristoforo Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 szkoda ze nie podales linka do tematu skoro wiesz ze juz taki jest. ja wczoraj prawie godzine przeszukiwalem forum i znalazlem tylko ten.... masz AFN więc nie zadawaj zbytecznych pytań lepszy od AJM masz bardziej wytrzymały i podatny na modyfikacje AFN AJM ma słaby dół i głowice z poczatku produkcji (problemu wieku młodzieńczego) musowo oliva z norma 505.01 i dobre paliwko i tragedii nie ma, choć słyszałem ze AJM przepali troche dziadostwa AJM ma lepszą kulture pracy silnika , wiecej NM mi osobiscie lepiej sie smiga AJM niz AFN to tyle reszta była na forum maglowana
Rekomendowane odpowiedzi