Ogon56 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Część. Pacjent: audi 2.0 tfsi BUL 220KM. Co potrzeba: Montaz turbo k04-064 (audi s3) Przeróbka pod wymieniona turbine: flansza kata, przewody, dv i dolot pod ori puszkę powietrza Montaż wtrysków od s3 Montaż zaworu paliwa rs4 Montaż pompy wysokiego ciśnienia autotech Fmic Strojenie wszystkiego Sprzeglo kevlar, lub wzmocnione (Uklad wydechowy mam juz caly wymieniony). Macie kogos zaufanego do zrobienia tych modów w Kujawsko Pomorskim? Niestety nie mogę jechać do Gregor10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 BRK Tuning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogon56 Opublikowano 10 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Niestety BRK odmówiło mi tuningu auta, ponoc nie maja aktualnie dobrego spawacza do ogarnięcia tego dolotu do k04 064 pod silnik wzdłużny. Nawet gregor10 w to się już nie bawi, wszyscy chcieliby tylko stroić i nie bawić się w przeróbki. Czy jakieś inne pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi