stempel72 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 A ciekaw jestem jak to jest gdy kupuje się soft za oceanem i czy on wchodzi bezproblemowo ? Czy też są takie jazdy ? Moje 2 reklamacje Kulczyk olał sikiem prostym. Na Twoim miejscu bym powalczył o zwrot kasy od AUDI. Ciekawe co by na to powiedzieli gdybyśmy ich tak zbiorowo zasypali zażaleniami. Życzę Ci takiego wyniku. Ten RS też miał ok. 390 Km.
PABLO Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 no tak ale jak ma sie Hajs I fantazje to się kupuje 911 Turbo od RUF, 9FF czy GEMBALLA tak mała dygresja... aczkolwiek moje osobiste motoryzacyjne marzenie A nie chciałbyś R8 V10 :?: :naughty:
insane_Infinity Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 u mnie na Wiosce Sołtys Ma Cayena Gemballa ot takie Gówienko
bajk Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 A ciekaw jestem jak to jest gdy kupuje się soft za oceanem i czy on wchodzi bezproblemowo ? Czy też są takie jazdy ? Moje 2 reklamacje Kulczyk olał sikiem prostym. Na Twoim miejscu bym powalczył o zwrot kasy od AUDI. Ciekawe co by na to powiedzieli gdybyśmy ich tak zbiorowo zasypali zażaleniami. Życzę Ci takiego wyniku. Ten RS też miał ok. 390 Km. temat był poruszany na racingforum.pl - sprawdź [br]Dopisany: 22 Listopad 2009, 16:08_________________________________________________ Eno jak będzie koło 445PS to już Fajnie....Gdzieś Na youtube Widziałem Rs4 Zrobioną Przez MTM'a to dopiero Lata tyle że zrobione na 553 konie a no... http://www.mtm-online.de/en/Audi/RS4-B7/4-2-l-309-kW-420hp-Quattro?FZID=RS4B7Q&KIT=M1RS4420530QX 38k EUR = 152 000 PLN IMHO mało opłacalne... dodać jeszcze należy 80 dni i Installation cost 6,664.00 EUR [br]Dopisany: 22 Listopad 2009, 16:09_________________________________________________ no tak ale jak ma sie Hajs I fantazje to się kupuje 911 Turbo od RUF, 9FF czy GEMBALLA tak mała dygresja... aczkolwiek moje osobiste motoryzacyjne marzenie Nissan GT-R z pakietem P800 od Switzer też ładnie lata (HD) Nissan GTR P800 (0-300 km/h)
stempel72 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Bajk odnośnie Nissana to jest na racingforum tego znacznie więcej, zainteresowani dawno oglądali. Odnośnie pierwszego czyli Kulkczyka to był mój temat lub taki w którym brałem udział. Jak chcesz na samym poczatku zabłysnąć to więcej czytaj - potem zwracaj uwage.
bajk Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Bajk odnośnie Nissana to jest na racingforum tego znacznie więcej, zainteresowani dawno oglądali. Odnośnie pierwszego czyli Kulkczyka to był mój temat lub taki w którym brałem udział. Jak chcesz na samym poczatku zabłysnąć to więcej czytaj - potem zwracaj uwage. to nie było zwracanie uwagi, tylko chęć pomocy.
Splash Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 Ps. Może jak będziesz już w D-land warto zgłosić w Audi zażalenie, jak ciemniaki w Polsce niszczą szaczunek firmy . Powiedz, że jak nic nie zrobią to następną Twoja furą będzie BMW M3 i nad tym się warto zastanowić, skonsultuje to jeszcze podczas pobytu w Berlinie… A nie chciałbyś R8 V10 :?: :naughty: Z całą miłością do Audi, jednak stawiam na Turbo. R8 może i fajne, ale za tą cenę można mieć dobrze wyposażoną Turbinę… a co Porsche to Porsche. Z drugiej strony patrząc – o wiele łatwiej sprzedać 911T niż R8 – a i ekonomia jest jedna – Turbina zawsze utrzyma cenę, R8 już nie… u mnie na Wiosce Sołtys Ma Cayena Gemballa ot takie Gówienko Zrób proszę zdjęcie i podeślij albo wklej. Jakoś nie chce mi się w to wierzyć… i nie kłócić się Panowie!
stempel72 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Zrób proszę zdjęcie i podeślij albo wklej. Jakoś nie chce mi się w to wierzyć… Na wsiach to już różne auta widziałem, więc wszystko się może zdarzyć - pewnie jakiś obrotny ten sołtys To masz już ten sofcik i jakis wykres ?
Splash Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 Nie, jestem jeszcze w PL, wyjeżdzam później do Berlina... a tak czekając i czekając - zapukał kurier i przyniósł: jutro montaż
boberek Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Niekulawy dywanik prawie jak sweterek konoonowicza FELA KOX
Flyer Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 No i jak tam? Juz po zmianie softu?
Splash Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Opublikowano 25 Listopada 2009 Tak, całość jest już w PL - modyfikacje przeprowadzone, felgi zmienione. Niestety, jutro wylatuje, tak wiec konkretny opis, zdjecia i wykresy wkleje po powrocie...
T-żółw Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 zmiany rozumiem tylko na + i warto było je robic
stempel72 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 No ale o mocy kolega nic nie napisał Przecież to tylko pare cyferek, a wykresik pewnie dostałeś Myślę, że dobiło do serii ? PS. Dziś słyszałem od Tomka w ASO, że masz tam coś ok. 460 KM Pochwal się bo juz paznokcie obgryzam.
Kierownik Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 widze ze kolega dawno sie nie logował ... ale jak by co to tez mnie ciekawi wykres
variocustoms Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Wykresy wyblakły na słońcu ew. ich wcale nie było
stempel72 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Pewnie tak, albo nie warto ich pokazywać.
Rekomendowane odpowiedzi