dawid9785 Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 11 godzin temu, Langista napisał(a): A jakieś błędy w module komfortu są? Jest dobrze Vin przyuczony? Błędów zero, czy vin przyuczony można to jakoś sprawdzic ? Ewentualnie co i jak sprawdzac żeby wyeliminować potencjalne usterki w Mk antenie czy pilotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid9785 Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia W dniu 9.04.2024 o 20:19, dawid9785 napisał(a): Błędów zero, czy vin przyuczony można to jakoś sprawdzic ? Ewentualnie co i jak sprawdzac żeby wyeliminować potencjalne usterki w Mk antenie czy pilotów sprawdziłem mk suchy, będę chciał kupić nowy kluczyk, jaki powinien mieć nr seryjny jeśli mój mk to 8E0 959 433 BP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyku14 Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Panowie, a gdzie jest antena centralnego zamka w A4 Cabrio? Próba kodowania 3 różnych pilotów nie powiodła się (w 2 okienku w grupie 007 jest cisza podczas naciskania przycisków pilotów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wygibus Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja W dniu 9.11.2023 o 11:57, Muskel1 napisał(a): Aku zdechło. Po wymianie akumulatora, adaptacja pilotów przebiegła pomyślnie. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi108 Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Witam Panowie Kupiłem audi z nie działającymi dwoma pilotami, gość wymienił w aucie akumulator i od tego czasu otwierał normalnie kluczem. W centralnym zamku miałem błędy z kablami w harmonijkach które ogarnąłem, i błąd "00955 key 1 35-10-- intermittent" Pierwsze co to w grupie 007 zobaczyłem że tylko jeden kluczyk jest rozpoznany, drugi nie. Wymieniłem baterię w obu i nadal to samo. Zabrałem się za kodowanie tego którego auto widzi, Próbowałem go przypisać w pozycji 1 nie zadziałało pózniej 2,3 i 4 nie wymazując wcześniej zapisanych kluczy (nie wiem czy tak się robi i czy ma to jakiś związek) nie zadziałało i mam teraz błąd "00597 przekroczono liczbę adaptacji" Czy to znaczy że ugotowałem drugi kluczyk? Mogę go jakoś zresetować i czy przed kodowaniem miałem najpierw jakoś wymazać zapisane klucze? Dzięki i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Wrzucamy zawsze pełny auto-scan nie sam kod błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi108 Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca To nie jest pełny auto-scan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udała30 Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): To nie jest pełny auto-scan. Hej, mam pytanko do Ciebie. Podrzuć w wolnej chwili jakiś kontakt do siebie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi