r7adek Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Witam,poszukuje numeru filtra paliwa do a4b6, 1.8t quattro, bex 190 km. Dodam, że ma mieć dwa wejścia i jedno wyjście. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 VIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r7adek Opublikowano 22 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 4 minuty temu, Dev napisał: VIN Quattro mam dokładane. Więc vin, nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r7adek Opublikowano 22 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Jakby miał ktoś problem taki jak ja, to udało mi się ustalić numer po numerze filtra który miałem. Wychodzi na to, że ori numery pasujące to: 4F0201511D, 4F0201511B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi