lcu Opublikowano 27 Lutego 2023 Opublikowano 27 Lutego 2023 2024 Audi A4 Avant Spied Up Close With Full Production Body, Final Lights WWW.MOTOR1.COM It's shaping up to be a handsome wagon.
RadekW Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Czy ktoś wie, kiedy nowa A4/A5 Avant zostanie wypuszczona i będzie można ją kupić w Europie? Jakieś plotki dotyczące cen? Mam zamiar kupić nowy samochód i patrzyłem na Audi A4 Avant (B9). Dostałem dobrą ofertę od dealera (16% w dół od MSRP), co czyni samochód znacznie bardziej atrakcyjnym finansowo w porównaniu z BMW 3 lub C-klasą. Mimo, że samochód jest już dość stary, wciąż podoba mi się jego wygląd, prowadzenie, izolacja akustyczna i nieco "retro" wnętrze. Obawiam się jednak o spadek wartości samochodu z generacji B9, gdy pojawi się nowy model. Z drugiej strony, wątpię, że dostanę podobne rabaty na nowy model, a ceny MSRP też najprawdopodobniej wzrosną (A4 jest aktualnie tańsze niż seria 3 i klasa C, nawet bez rabatów). Czy myślicie, że stary model będzie jeszcze przez jakiś czas dostępny do zamówienia (z obniżonymi cenami), gdy nowy zostanie zaprezentowany publicznie? Kiedy zazwyczaj są publikowane cenniki przez Audi?
matbruk Opublikowano 19 Października 2023 Opublikowano 19 Października 2023 (edytowane) Jak widać nowy model w tym roku nie będzie miał premiery, albo wiosna 2024 albo jesień 2024 prawdopodobnie. Byłem ostatnio na serwisie w salonie i nic niewiedza o premierze niemaja żadnych informacji od centrali w tym temacie. Najbliższa premiere jaką mają mieć to chyba Q3 lift i elektryczne A6. Edytowane 19 Października 2023 przez matbruk
vvalery Opublikowano 26 Października 2023 Opublikowano 26 Października 2023 Tak się zastanawiam w czym ten model będzie lepszy od mojego poczciwego 2016 TFSi i dochodzę do wniosku, że tylko tylnymi lampami. Nie mam żadnych ultra dupereli i ekologicznych gówien z prawdziwym quattro. Kiedyś tak sobie myślałem co nowego mogę kupić gdybym sprzedał swoje i wyszło mi, że nie sprzedam. 🤩
kamelus_ Opublikowano 28 Października 2023 Opublikowano 28 Października 2023 First-Ever Audi S5 Avant Strips for the Camera, Stunning New Looks on Full Display - autoevolution WWW.AUTOEVOLUTION.COM If you haven't heard, Audi is in the process of renaming some of its models. Thus, odd numbers will be used for cars powered by fossil fuels and eve...
lcu Opublikowano 5 Listopada 2023 Opublikowano 5 Listopada 2023 (edytowane) Trochę taki ford focus kombi na tych zdjęciach 😕 Nowy Ford Focus ST kombi - cennik 2019. Do wyboru dwa mocne silniki MOTO.PL Do Forda Focusa ST w wersji hatchback dołączyła właśnie jeszcze praktyczniejsza odmiana. Kompaktowe kombi będzie napędzane przez te same silniki - do wyboru mocna benzyna 2.3 i oszczędniejsza, ale... Edytowane 5 Listopada 2023 przez lcu
Rekomendowane odpowiedzi