KiVash Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2023 7 godzin temu, Michu1996 napisał(a): Kiera sama w sobie spoko, tylko te "łopaty" to przesada Do tej bestii nie mogłem dać innych??
KiVash Opublikowano 4 Maja 2023 Autor Opublikowano 4 Maja 2023 Montaż kiery zakończony. Zostało szukać stołków z alkantarą. 1 1
KiVash Opublikowano 20 Lipca 2023 Autor Opublikowano 20 Lipca 2023 (edytowane) Edytowane 25 Września 2023 przez KiVash 1
KiVash Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2023 (edytowane) No i krzesła wpadły. Nie są to alcantarą wyściełane jak planowałem ale jestem z nich chyba bardziej zadowolony. Edytowane 1 Września 2023 przez KiVash
KiVash Opublikowano 1 Września 2023 Autor Opublikowano 1 Września 2023 (edytowane) Stan bdb. Została lekka kosmetyka. Powiem, że różnica jest diametralna w porównaniu do zwykłych foteli. Edytowane 5 Lutego przez KiVash
KiVash Opublikowano 4 Kwietnia Autor Opublikowano 4 Kwietnia (edytowane) Wpadły nowe oponki Michelin Pilot Sport 5. Zrezygnowałem z całorocznych:) Rozpórka: Oraz światełka Zamówiłem jeszcze takie, w stylu A5: Porównam jak przyjdą i wybiorę fajniejsze. A, i przegląd przeszły bez problemu. Teraz mam porównanie jak oryginały mi słabo świeciły. Edytowane 4 Kwietnia przez KiVash
KiVash Opublikowano 22 Kwietnia Autor Opublikowano 22 Kwietnia Muszę przyznać i zarazem polecić - jestem zadowolony z ceramiki "Aqua Graphene Coating" W sierpniu 2022 została położona i daje rade już tyle czasu:) Wystarczy umyć auto bezdotykowo. Co prawda auto garażowane ale cały czas eksploatowane. 1
Muskel1 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia To postojowki? Na światła do jazdy dziennej trochę słabo świeca moim zdaniem.
KiVash Opublikowano 25 Kwietnia Autor Opublikowano 25 Kwietnia 16 minut temu, Muskel1 napisał(a): To postojowki? Na światła do jazdy dziennej trochę słabo świeca moim zdaniem. Na zdjęciu może. W realu świecą o wiele jaśniej niż ksenony, które miałem.
KiVash Opublikowano 18 Października Autor Opublikowano 18 Października Teraz tylko zimówki trzeba założyć. Chce jeszcze kupić felgi by nie zamieniać co sezon opon. Zastanawiam się nad takimi, tylko w macie: 1
lukasbdg Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października a światła przednie takie kupiłeś czy były przerabiane? jak tak to, gdzie i za ile ?
KiVash Opublikowano 28 Października Autor Opublikowano 28 Października (edytowane) 2 godziny temu, lukasbdg napisał(a): a światła przednie takie kupiłeś czy były przerabiane? jak tak to, gdzie i za ile ? Kupione z Ali. I tak jak w 2020 roku zakupiłem tylne lampy, te również sprawdzają się znakomicie. Do tej pory. Strasznie jasne ledy w porównaniu do oryginałów. Zwłaszcza po zmroku. Zdjęcia tego nie oddadzą. Za 2500 zł można kupić z przesyłką wersje black. Nie żałuję ani grosza. Polecam. Przegląd przeszedł bez problemu. Edytowane 28 Października przez KiVash
NervaR Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Ładna furka. Czy te lampy mają też skrętne soczewki jak ori?
KiVash Opublikowano 29 Października Autor Opublikowano 29 Października 53 minuty temu, NervaR napisał(a): Ładna furka. Czy te lampy mają też skrętne soczewki jak ori? Można kupić skrętne i "zwykłe". Jednak obydwa rodzaje tych lamp led są samopoziomujące. Ja zamówiłem bez AFS. 1
Rekomendowane odpowiedzi