DawidBart Opublikowano 10 Grudnia 2020 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Witam szanowną grupę?pacjent to s4 b5 1999r. mam problem i może ktoś przerabiał podobny temat. Mojego audi niemiec niestety nie wyposażył w suba i wiązkę wiec kupiłem ori sub nokii (pewnie tymczasowo ale chce żeby coś wgl grało) i wiązkę. I tu mam problem ponieważ nie wiem do czego są poszczególne końcówki w wiązce. Załączam zdjęcia i na pierwszym z cała widoczną wiązką są widoczne numery końcówek których nie wiem (oprócz nr 1 bo to do radia i do anteny w dachu). Interesuje mnie nr 2,3,4 i 5. Patrzę tez fora audi ale nie mogę znaleźć tego co mnie interesuje. Temat chyba dość znany wiec może ktoś poratuje? pozdrawiam
Banan Opublikowano 10 Grudnia 2020 Opublikowano 10 Grudnia 2020 4 i 5 to będą tylne głośniki w drzwiach , 3 też wygląda na kabel głośnikowy i kabel masowy co do 1 to myślę że to może być zasilanie ale ciężko ocenić bo nie widać kolorów kabli szczerze to powinieneś wytargać z tego wszystkiego tylko wiązkę od żółtej wtyczki za radiem do subwoofera
DawidBart Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2020 Tez tak myśle i powoli będę próbował rozszyfrować.
Yarokot Opublikowano 12 Grudnia 2020 Opublikowano 12 Grudnia 2020 1 wygląda mi na wtyczki od radia i anteny
Rekomendowane odpowiedzi