Opublikowano 28 Stycznia 20215 l Autor 10 minut temu, D4NTE napisał: Fajna sprawa, mam i ja Dokładałeś czy w polifcie były już fabrycznie?
Opublikowano 28 Stycznia 20215 l 4 minuty temu, Muskel1 napisał: Dokładałeś czy w polifcie były już fabrycznie? Dokładałem
Opublikowano 28 Stycznia 20215 l 2 minuty temu, Muskel1 napisał: Też Osram czy jakieś inne? Kibowear Kibowear dla Audi A4 A5 B9 S4 S5 RS5 2017 2018 2019 dynamiczny migacz kierunkowskaz LED miga korzystając z łączy z boku lampki lustrzane wskaźnik flasher|Lampy sygnałowe| - AliExpress PL.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Opublikowano 28 Stycznia 20215 l Piękna konfiguracja, biały kolor robi robotę ? Podoba mi się ten temat, szczególnie poradniki modów, opis, zdjęcia - super. Te lampki w drzwiach i kierunki w lusterkach powinny wyjechać z fabryki. Dziwi mnie podejście marki, przecież takie lampki były od zawsze, poczynając od B5. Schowek przed pasażerem też nie jest podświetlany, jak w B8?
Opublikowano 28 Stycznia 20215 l Autor 4 minuty temu, krzysiek_f napisał: Piękna konfiguracja, biały kolor robi robotę ? Podoba mi się ten temat, szczególnie poradniki modów, opis, zdjęcia - super. Te lampki w drzwiach i kierunki w lusterkach powinny wyjechać z fabryki. Dziwi mnie podejście marki, przecież takie lampki były od zawsze, poczynając od B5. Schowek przed pasażerem też nie jest podświetlany, jak w B8? Dziękuje za miłe słowaBez dokumentacji i opisu byłoby dużo szybciej ale pomyślałem sobie, że może się komuś przyda. Zważywszy na to, że tu w dziale B9 nie dużo się dzieje jeżeli o manuale chodzi. Niestety wszędzie tną koszty i takie są tego efekty. Schowek na szczęście ma jeszcze lampkę Zobaczymy jak w B10 będzie
Opublikowano 28 Stycznia 20215 l Godzinę temu, Muskel1 napisał: Schowek na szczęście ma jeszcze lampkę Zobaczymy jak w B10 będzie Lampka jest, ale żarówka w środku halogenowa ? Jak można nie wstawić tam leda, który chyba jest i tak tańszą opcją w obecnych realiach niż taka zwykła żarówka.
Opublikowano 29 Stycznia 20215 l W dniu 25.01.2021 o 09:15, Muskel1 napisał: Jeszcze myśle ale raczej dach zostanie biały. Dobra decyzja ? Czarny dach to byłoby już za dużo czarnego w białym samochodzie.
Opublikowano 29 Stycznia 20215 l Autor 18 minut temu, granatowy napisał: Dobra decyzja ? Czarny dach to byłoby już za dużo czarnego w białym samochodzie.
Opublikowano 29 Stycznia 20215 l 7 godzin temu, granatowy napisał: Dobra decyzja ? Czarny dach to byłoby już za dużo czarnego w białym samochodzie. Czy ja wiem ? Obecnie sporo aut wychodzi z salonu w takiej konfiguracji, że dach już jest na czarno Skoro lusterka oraz listwy S-line będą w czerni to czarny dach świetnie dopełni cały setup
Opublikowano 29 Stycznia 20215 l Autor 1 minutę temu, Michu1996 napisał: Czy ja wiem ? Obecnie sporo aut wychodzi z salonu w takiej konfiguracji, że dach już jest na czarno Skoro lusterka oraz listwy S-line będą w czerni to czarny dach świetnie dopełni cały setup Będzie na pewno pasowało ale ze względów praktycznych raczej pozostanie biały
Opublikowano 29 Stycznia 20215 l W dniu 28.01.2021 o 09:18, Muskel1 napisał: Czy one mają homologację? tak
Opublikowano 29 Stycznia 20215 l Autor 6 minut temu, D4NTE napisał: tak Jak szukałem dla siebie było kilka produktów, które właśnie nie miały. Inne z kolei żadnych informacji co do tego. Miałeś w obudowach lusterek te 2 mocujące wkręty?
Opublikowano 29 Stycznia 20215 l 9 minut temu, Muskel1 napisał: Jak szukałem dla siebie było kilka produktów, które właśnie nie miały. Inne z kolei żadnych informacji co do tego. Miałeś w obudowach lusterek te 2 mocujące wkręty? dwa albo trzy, już nie pamiętam dokładnie
Opublikowano 29 Stycznia 20215 l Autor Powinny być 2. U mnie ich nie zamontowali Edytowane 29 Stycznia 20215 l przez Muskel1
Opublikowano 2 Lutego 20215 l W dniu 25.01.2021 o 09:15, Muskel1 napisał: Jeszcze myśle ale raczej dach zostanie biały. Moj tez był caly bialy jednak zdecydowanie podoba mi sie w pakiecie czerni - dlatego zmienilem chromy z szyb na piano black, tylni dyfuzor na polift, listwy progowe i lusterka w czern no i caly przod tez w czern. Do zmiany zostaly tylko relingi - zamowione czekam na kuriera. W kolejce czekaja tez pozostale dokladki od Maxtona - na klape oraz w pod tylni zderzak.
Opublikowano 2 Lutego 20215 l Autor Chromy, grill i relingi już miałem czarne, brakuje mi tylko listew i lusterek. Lakierowałeś czy oklejałeś te elementy? Dyfuzor polift jednak lepiej wygląda niż przedlift Masz numery części na podmianę dyfuzora?
Opublikowano 2 Lutego 20215 l 6 minut temu, Muskel1 napisał: Chromy, grill i relingi już miałem czarne, brakuje mi tylko listew i lusterek. Lakierowałeś czy oklejałeś te elementy? Dyfuzor polift jednak lepiej wygląda niż przedlift Masz numery części na podmianę dyfuzora? lusterka i listwy na progach lakierowalem. Chromy szyb kupilem ori.