Opublikowano 11 Lutego11 Lut Autor Dziś +2,5°C i relatywnie sucho, więc smotruch doczekał się wreszcie po 2,5 miesiącach mycia. Edytowane 11 Lutego11 Lut przez Muskel1
Opublikowano 13 Lutego13 Lut Autor Najnowsze mapki zainstalowane✅ https://a4-klub.pl/topic/488168-mapy-mib-w-audi-a4-b9/#findComment-5831638
Opublikowano 14 Lutego14 Lut Witam. Czy może wyszły nowe mapy do navi.... wersja strona wcześniej ... Też pytałem ale nie było.
Opublikowano 14 Lutego14 Lut Autor 10 godzin temu, Tomafx napisał(a): Witam. Czy może wyszły nowe mapy do navi.... wersja strona wcześniej ... Też pytałem ale nie było. Te jednostki nie otrzymają już aktualizacji. Edytowane 15 Lutego15 Lut przez Muskel1
Opublikowano 13 Lipca13 Lip Autor Długo nic nie wstawiałem, bo nic spektakularnego się nie działo. Lodowiec jeździ i sprawuje się wzorowo, żadnych przygód czy niespodzianek nie było. W nagrodę doczekał się chyba po trzech miesiącach mycia😄
Opublikowano 13 Lipca13 Lip no prezentuje się bardzo pięknie... moje wozidła też czekają na mycie, ale niestety jeszcze muszą poczekać... trzeba przyznać, że ta Twoja to ładna i zadbana sztuka... szerokości...
Opublikowano 13 Lipca13 Lip Autor Hej, dziękuję🙂Jakieś 3 tyg. temu chyba 2,5 godziniy w środku sprzątałem. Nie była jakoś mocno zabrudzona, ale raz na rok razem z czyszczeniem i pielęgnacją skór zawsze trochę czasu schodzi. Staram się zawsze przed latem to robić, aby zabezpieszyć wszystki przed UV.
Opublikowano 13 Lipca13 Lip dokładnie tak... jak się chce mieć ładne i zadbane auto to trzeba trochę wolnego czasu na to poświęcić... profilaktyka w każdym przypadku jest wskazana... a skórzane wnętrze długo utrzymuje swój urok, ale tylko wtedykiedy się o nie właściwie zadba... a tak swoją drogą, to ten Kto odkupi od Ciebie ten samochód (o ile będziesz sprzedawał) to zapewne na tym Nie straci...☺️
Opublikowano 14 Lipca14 Lip Autor 9 godzin temu, janusz75 napisał(a):ten Kto odkupi od Ciebie ten samochód (o ile będziesz sprzedawał)to zapewne na tym Nie straci...☺️Tak właśnie było ze wszystkimi moimi byłymi pojazdami. Z niektórymi nowymi właścicielami mam kontakt do dziś i pytają, czy czasem nie mam zamiaru sprzedać któregoś z aut😄
Opublikowano 9 godzin temu9 godz Autor Najnowsze mapki P470 zainstalowane✅https://a4-klub.pl/topic/488168-mapy-mib-w-audi-a4-b9/page/46/#findComment-5839932