Qweer Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Jakie jest spalanie w normie? U mnie wychodzi 16-18l. Średnia prędkość 20-25km, odcinki zazwyczaj 3-5 km sporadycznie trochę więcej ale max 10km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 8 godzin temu, Qweer napisał: Jakie jest spalanie w normie? U mnie wychodzi 16-18l. Średnia prędkość 20-25km, odcinki zazwyczaj 3-5 km sporadycznie trochę więcej ale max 10km. Mi po mieście paliła koło 12, mieszany 10, w trasie okolice 9. Ale to wszystko zależy od wyobraźni. 18 to mi teraz po mieście pali S4, mieszany jakieś 13, trasa 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel_majki Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 9 godzin temu, Qweer napisał: Jakie jest spalanie w normie? U mnie wychodzi 16-18l. Średnia prędkość 20-25km, odcinki zazwyczaj 3-5 km sporadycznie trochę więcej ale max 10km. Niedogrzany silnik, częste zatrzymania i ruszanie z miejsca, do tego tip + quattro. Na zauważalnie niższe zużycie w takich warunkach bym nie liczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qweer Opublikowano 27 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 4 godziny temu, HOLMATRO napisał: Mi po mieście paliła koło 12, mieszany 10, w trasie okolice 9. Ale to wszystko zależy od wyobraźni. 18 to mi teraz po mieście pali S4, mieszany jakieś 13, trasa 10. Przy podobnych odcinkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 20 minut temu, Qweer napisał: Przy podobnych odcinkach? Auto zmieniłem-miejsca zamieszkania, pracy przyzwyczajeń nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redjasper Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 A ja bym sugerował sprawdzenie działanie obu sond lambda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emejcz Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Normalne spalanie przy tych odcinkach/konfiguracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi